Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

ΕΛΜΕ ΕΥΒΟΙΑΣ

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,
σας υπενθυμίζουμε ότι σήμερα Τετάρτη  25 Ιανουαρίου και ώρα 7:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η Γενική μας Συνέλευση στην αίθουσα τελετών του 5ου Γυμνασίου Χαλκίδας, ενώ την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου και ώρα 9-1 μ.μ. στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθεί η εθελοντική αιμοδοσία της ΕΛΜΕ Εύβοιας.
Σε ό,τι αφορά τη Γενική Συνέλευση και για την καλύτερη ενημέρωσή σας σας αποστέλλουμε ανακοινώσεις της ΟΛΜΕ, (η οποία ειρήσθω εν παρόδω πιέζεται από...
κατά τόπους ΕΛΜΕ να καλύψει συνδικαλιστικά όσους συναδέλφους δεν επιθυμούν την εμπλοκή τους σε αυτές τις δράσεις), σχετικά με τα υπό συζήτηση θέματα: Θεματική Εβδομάδα στα Γυμνάσια (συν.1) , Δημιουργικές Εργασίες στα Λύκεια (συν.2), Μαθητεία στα ΕΠΑΛ (συν.3).    
Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ επεξεργάζεται συνολική ανακοίνωση για όλα αυτά τα ζητήματα ενόψει και της Γ.Σ. των προέδρων που θα πραγματοποιηθεί στα μέσα Φεβρουαρίου και σας καλεί να συνδιαμορφώσουμε άποψη λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες της συγκυρίας. 
Σας ενημερώνουμε επίσης ότι την Πέμπτη κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας θα παρευρίσκεται στο χώρο, η εθελόντρια κ. Δρακίδη Μιχαέλλα και θα ενημερώνει τους συναδέλφους για την τράπεζα μυελού των οστών, ενώ ομάδα μαθητών/τριών του 6ου Γυμνασίου με τις υπεύθυνες καθηγήτριες του προγράμματος "Αξιοποιώντας το ΣΕΠ αναζητούμε προσανατολισμούς και σπέρνουμε όνειρα" κ.κ. Λιλή Κ., Λιάνα-Τολίκα Σ.και Λουκά Σ. θα προσφέρουν κεράσματα  στους/στις  εθελοντές αιμοδότες/τριες.
Να δώσουμε όλοι και όλες το παρόν στις δράσεις του σωματείου μας.
                   Για το Δ.Σ.
Η πρόεδρος                     Ο γεν. γραμματέας
Χαρά Νίκα                       Αρης Σκούρας