Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                        
                                      Α.Ε.Λ. – ΑΚΑΔ. ΠΟΔ. Ν.ΑΡΤΑΚΗΣ 5-2 
     ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 1-1 ΜΕ ΑΕ ΝΕΑΠΟΛΗ
                              ΣΑΒΒΑΤΟ 25/2 Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΕΛ
Νίκη 5-2 και καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο και κατά διαστήματα στο δεύτερο η ομάδα μας απέναντι στην Ακαδ. Ποδ. Ν.Αρτάκης.
Ο αγώνας στο πρώτο ημίχρονο είχε διαστήματα γρήγορου ρυθμού από την ομάδα μας που δημιούργησε φάσεις για γκολ με Κουλοχέρη, Μoco, Καρλατήρα χωρίς να καταφέρνουν να βρίσκουν δίκτυα και  γκολ, κάτι που έγινε από τους Μακ Κόλλια 10΄και Κουλοχέρη 13΄και 42΄.
Στο δεύτερο ημίχρονο και παρόλο που η ομάδα μας ήταν μπροστά στο σκορ ...
δεν διαχειρίστηκε καλά τον αγώνα, και η ομάδα της Αρτάκης με σωστό ρυθμό παιχνιδιού και δύο γκολ από τους Κατόλη 65΄ και Μάλιαρη 72΄, έδωσε άλλο ενδιαφέρον στο παιχνίδι που θα μπορούσε να έρθει στα ίσα στο76΄ αλλά ο Πετράκης έσωσε την ομάδα μας, και ξύπνησε τους συμπαίχτες του για να ανεβάσουν ρυθμό και να σημειώσουν άλλα δύο γκολ με τον Μικράκη 83΄(πέναλτι)και 90΄.
Η νίκη έφερε την ομάδα μας στην κρυφή της βαθμολογίας μαζί με τον Κεραυνό Χαλκίδας αλλά είναι σίγουρο ότι η συνέχεια θα είναι δύσκολη εάν συνεχιστούν τέτοιες εμφανίσεις όπως του δευτέρου ημιχρόνου. 
Άριστη η  διαιτησία του κ. Λιαγκάκη και χωρίς λάθη οι βοηθοί κ.κ.Νικολάου και Ντόβολη. 
Α.Ε.Λ. 
Πετράκης , Τζάνος (75΄ Χαλιώτης ) , Παπαγεωργίου, Χατζηαντωνάκης, Καρλατήρας,  Σπυράκης ( 75΄Μικράκης ) ,  Μάκ Κόλλιας, Φλώρος (63΄Μαίσογλου) , Comacka,  Κουλοχέρης, Moco ,

- Ξεκίνημα και για την ομάδα των παμπαίδων στο αντίστοιχο πρωτάθλημα, αντιμετωπίζοντας την ομάδα της ΑΕ Νεάπολης, και  το τέλος του αγώνα βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με σκορ 1-1.
Το γκολ για την ομάδα μας το σημείωσε ο Τρίκας.

- Η ομάδα μας θα πραγματοποίησει αποκριάτικη εκδήλωση στις 25/2 στο ΚΥΜΑ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ με ζωντανή μουσική.
Κατά την διάρκειά της εκδήλωσης θα γίνει και η βράβευση αριστούχων μαθητών για τη σχολική χρονιά 2015-2016.
- Μπορείτε να ενημερωθείτε για τα νέα της ΑΕΛ και της Σχολής και από το  site http://www.aelilantiou.gr/default.asp