Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

Επί πληρωμή

Χρωστάω μια απάντηση στους κυρίους οι οποίοι κοιτάζουν το συμφέρον τους, αλλά δεν επιτρέπουν σ΄ εμάς να κοιτάζουμε το δικό μας.
Λοιπόν επειδή το στραπάτσο που έπαθαν την ποδοσφαιρική περίοδο 2016 - 2017 προσπαθούν να το ξεχάσουν, εμείς θα είμαστε εδώ για να τους το θυμίζουμε και γιατί όχι, να τους βοηθήσουμε να το ξαναζήσουν, γιατί μπορεί να πόνεσαν, αλλά τους έγινε συνήθεια.
Εμείς λοιπόν επειδή θα κοιτάξουμε τα συμφέροντά μας, όπως και αυτοί, αποδεχθήκαμε προτάσεις ομάδων και θα αναλάβουμε ως "καλλιτεχνικοί διευθυντές". Ίσως ο ....
τίτλος σας φανεί παράξενος, αλλά δεν πειράζει.
Κάθε σωματείο που σέβεται τον εαυτό του πρέπει να προσφέρει και στον πολιτισμό, άρα θέλει και τον καλλιτεχνικό του διευθυντή!!!
Εμείς πάντως μισθό δεν θα έχουμε, γιατί θεωρούμε ντροπή ένας καλλιτεχνικός διευθυντής να έχει μισθό ίσο με το 1/3 του προπονητή ας πούμε!!!!! Εμείς λοιπόν θα έχουμε την αμοιβή μας, αλλά σε ποσοστά. Δεν μας αρέσει το "τόσα δίνω, πόσα θες", αλλά το "σου τα φέρνω και από αυτά σου παίρνω"!!!! Πιστεύουμε κύριοι στις δυνατότητές μας και το υπογράφουμε. Τ΄ αποτελέσματα στο τέλος των πρωταθλημάτων. Εσείς τότε μπορεί να μην είσθε στις θέσεις σας, αλλά θα σας τα στείλουμε να τα έχετε.
Λοιπόν ψευτόμαγκες, για να τελειώνουμε. Καλά κάνετε και κοιτάτε την τσέπη σας, αλλά έχετε εξασφαλισμένη την αποτυχία.