Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, το μόνο που απομένει είναι να μπει στο χορό και το εργατικό κέντρο και να πάει να κάνει διαμαρτυρίες στα γραφεία του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, επειδή οι ποδοσφαιριστές είναι απλήρωτοι, επειδή το ένα και το άλλο. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πάντως σήμερα θα υποδεχθεί την ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ για το κύπελλο και θα έχει την ευκαιρία για μια καλή προπόνηση.
Πληρώθηκε χθες (λένε) ο Σεπτέμβριος, άρα τα Χριστούγεννα θα πληρωθεί ο Οκτώβριος, οπότε κάπου εκεί κοντά στο Πάσχα θα πληρωθεί ο Δεκέμβριος και θα τελειώσει και....
το πρωτάθλημα.
- Σήμερα ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ θα υποδεχθεί τον ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΥ σε επαναληπτικό του 1 - 0.
Νίκη και μόνο νίκη θέλει ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ και μάλιστα με 2 - 0.
Οι Αλιβεριώτες κάλεσαν τους φιλάθλους να πάνε στο γήπεδο να βοηθήσουν τους ποδοσφαιριστές, ώστε να κερδίσουν και να πάρουν την πρόκριση.
Ο ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΥ είναι καλή ομάδα και αν ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ την υποτιμήσει, θα το πληρώσει και θα δώσει την ευκαιρία να κάνουν ένα ευχάριστο ταξίδι επιστροφής.
- Στην ΕΡΕΤΡΙΑ ψάχνουν να βρούνε ποιος είναι ο μυστικοσύμβουλος και πόσα παίρνει!!! Ο κ. Βαλκάνος πάντως δεν ανησυχεί και ετοιμάζει την ομάδα για τον αγώνα του Σαββάτου με τα ΚΟΣΚΙΝΑ.
- Στον ΛΗΛΑ κάτι τρέχει και ελπίζουμε να είναι για το καλό της ομάδας. Εμείς πιστεύουμε πως η ομάδα του Βασιλικού με το τέλος του Α΄ γύρου θα έχει περισσότερους από 32 βαθμούς, οπότε θα είναι κοντά στην κορυφή, στην οποία όποια ομάδα βρεθεί πιστεύουμε πως δεν θα ξεπεράσει τους 39 - 40 βαθμούς.
- Στα Ψαχνά οι πληροφορίες λένε πως ο δήμαρχος κύριος Ψαθάς φροντίζει ώστε πριν από τον αγώνα  με την ΕΡΕΤΡΙΑ θα καλέσει την ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ σε δείπνο και εκεί θα διευκρινίσει πως παρά τα όσα κυκλοφορούν θα είναι δίπλα στην ομάδα!!