Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

Καλημέρα

Ψυχραιμία και υπομονή κυρίες και κύριοι.
Υπομονή, γιατί όπως είπε και ο πρόεδρος κύριος Παπακωνσταντίνου, η ΕΠΣΕ τα κύπελλα στους πρωταθλητές και τους κυπελλούχους τα δίνει την Άνοιξη....
- Ο Γκόμεζ ήρθε στον ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ και αυτό δίνει άλλη ποιότητα στην ομάδα και σίγουρα θα προσελκύσει κόσμο.
- Κάτι ανάλογο σε μεταγραφικό επίπεδο θα κάνει και ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αφού έτσι πιστεύει πως θα προσελκύσει φιλάθλους στο Στάδιο. Λεφτά υπάρχουν και η διοίκηση με την προσθήκη και του κυρίου Μαυρονάσιου, αποτελεί πλέον εγγύηση για ....
ποδοσφαιριστές που θέλουν να έρθουν στην Εύβοια.
- Ο ΛΗΛΑΣ κόβει σήμερα την πίτα του για το 2018 και όλοι περιμένουν με αγωνία, να δούνε ποιος θα κερδίσει το φλουρί!!! Το γιατί θα το μάθουν όσοι σήμερα στις 20:30 βρεθούν στο Λευκαντί και στο καφέ-εστιατόριο "mam".
- Ο ΑΠΟΛΛΩΝ της ΕΡΕΤΡΙΑΣ δείχνει έτοιμος για ένα ακόμη διπλό, αυτή την φορά στην Λάμψακο και μέχρι αυτή την ώρα δεν μάθαμε κάτι για μεταγραφές.
- Ο φίλος μας φαίνεται πως έχει θυμώσει μαζί μας, επειδή γράψαμε την άποψή μας για τον υποψήφιο στις εκλογές της ΕΠΣΕ τον Φεβρουάριο του 2019!!!! Καλέ μου φίλε, δεν μ΄ ενοχλεί καθόλου η επιλογή σου. Ο καθένας έχει την άποψή του. Περιμένω να διαπιστώσω πόσο θα κρατήσει ο θυμός σου.
Αύριο των Φώτων. Καλή Φώτιση.