Κυριακή 24 Μαΐου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο να έχετε. Προσέχουμε την υγεία μας, γιατί είναι το καλύτερο αγαθό και αυτός που την έχει είνι ο πλουσιότερος στον κόσμο. Φτωχότατος είναι αυτός που έχει πολλά...
λεφτά, αλλά και πολλά προβλήματα υγείας.

- Δεν πάμε καθόλου καλά με τους ηλίθιους οι οποίοι φυτρώνουν σαν τα μανιτάρια, αλλά ένας αναγνώστης μας είπε πως πρέπει να γελάμε με τους ηλίθιους, γιατί υπάρχουν και οι πανηλίθιοι, οι οποίοι πιστεύουν πως η γη κινείται γύρω από την δική τους προσωπικότητα. Είναι αυτοί οι οποίοι δηλώνουν πως πέτυχαν τον στόχο τους, χωρίς κόπο και με λίγα έξοδα και μόνο με τις διασυνδέσεις τους, σε αντίθεση με άλλους οι οποίοι αγωνίσθηκαν σκληρά για να φτάσουν ψηλά και ν΄ αλλάξουν επίπεδο.  Εμείς τους αφιερώνουμε το τραγούδι, "τώρα κλαις, γιατί κλαις, συ δεν ήσουν που γέλαγες χθες";

- Από πότε ο αντιδήμαρχος έργων κύριος Γουρνής Βασίλης είναι υπεύθυνος και για τον Αιγιαλό; Θα μας οδηγήσουν σε εγκεφαλικό κάποιοι οι οποίοι προσπαθούν να κατηγορήσουν τον Γουρνή και να τον θεωρήσουν υπεύθυνο για τα πάντα. Κύριοι, δεν είναι υπεύθυνος για τον Αιγιαλό ο Γουρνής και ψάξτε αλλού για μαλάκες. Στην Λιαννή Άμμο υπάρχει Αιγιαλός κι αυτό το ξέρει μέχρι κι ο κ. Παγώνης, αλλά και ο κύριος Καθαροσπόρης που ήταν χρόνια αντιδήμαρχος έργων.

- Ακόμη δεν έχει κοπάσει η τρικυμία από την δήλωση του κυρίου Τριανταφύλλου Θανάση, με την οποία κούνησε μαντήλι από την παράταξη Παγώνη. Κάποιοι λένε πως ο κ. Τριανταφύλλου τα βρόντηξε επειδή ο Παγώνης δεν ψήφισε ένα έργο στον Αγιο Γεώργιο Αρμά. Άλλοι λένε πως είχε σχεδιάσει να φύγει και έψαχνε αφορμή και υπάρχουμε κι εμείς οι οποίοι λέμε πως ο κ. Τριανταφύλλου ήταν ο ένας από τους 2-3 ίσως και παραπάνω που θα κάνουν τους ανεξάρτητους 3η δύναμη στο Δημοτικό Συμβούλιο Χαλκιδέων!!!

- Μετά την συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ την Δευτέρα 1η Ιουνίου 2020, θα κεράσουμε παγωτάκι σε όλα τα μέλη αλλά με μία προϋπόθεση. Να κρατάμε όλοι αποστάσεις μεταξύ μας για να μείνουμε μακρυά από τον κορονοϊό, όπως θα έχουμε μείνει μακρυά κι από τους νοσταλγούς της παράγκας. Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα που μεταξύ μας θα είναι και κάποιοι φίλοι των νοσταλγών, αφού στις δημοκρατίες πάντα υπάρχουν και οι μειοψηφίες.