Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020

Αλήθειες που δεν ακούσαμε

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, μίλησε ο πρόεδρος της ΕΠΣΕ κ. Γιάννης Ρέτσας για τις σχέσεις του με τον Γιάννη Παπακωνσταντίνου και για μια ακόμη φορά, δεν είπε αυτά που πραγματικά συνέβησαν, αλλά έδειξε να μιλά γενικά και αόριστα.
Στο θέμα της Επιτροπής Διαιτησίας η αλήθεια είναι πως ο πρόεδρος κ. Ππακωνσταντίνου είχε δεσμευτεί προς τα νέα μέλη περίπου 300 ευρώ το μήνα και όταν αυτό έγινε γνωστό, το ΔΣ της ΕΠΣΕ δεν συμφώνησε και προχώρησε στην αλλαγή επιτροπής. Αυτό έπρεπε να...
πει ο κ. Ρέτσας γι να δούμε τι θα πει ο κ. Παπακωνσταντίνου.
Στο θέμα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πρόεδρος ήταν ο κ. Ψαθάς, ενώ ο κ. Παπακωνσταντίνου δεν ήταν ούτε μέλος του ΔΣ. Το ποιοι αποφάσισαν να βοηθήσουν την ομάδα, είναι καλό να το μάθουμε ΟΛΟΙ, αλλά δεν τιμά κανέναν να λέει πως φταίει ο Παπακωνσταντίνου. Αν ενώ δεν ήταν μέλος της διοίκησης "αποφάσιζε" δεν τιμά αυτούς που ήταν διοίκηση. Εμείς πάντως θα θυμίσουμε πως σε μία συνάντηση με τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΕ με μέλη της διοίκησης του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ, ο πρόεδρος κύριος Ψαθάς δεν έδωσε τον λόγο στον κύριο Παπακωνσταντίνου και μάλιστα του μίλησε άκομψα.
Κύριοι, εμείς δεν είμαστε χθεσινοί, ούτε άσχετοι, ούτε και μη γνώστες και δεν κρίνουμε ανάλογα με την συμπάθεια ή μη που έχουμε προς πρόσωπα. Αποδείξαμε πως δεν είμαστε άσχετοι και ούτε έχουμε επιλεκτική μνήμη.
Να κλείσουν ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ όλα τα θέματα και να κλείσουν όλες οι εκκρεμότητες.
Πρόεδρε κύριε Ρέτσα, δεν έχουμε συμπάθεια προς κανέναν.
Εκτιμούμε το μεγαλύτερο ποσοστό των μελών του ΔΣ και θα θέλαμε σύντομα αυτό το ποσοστό να αυξηθεί και όχι να μειωθεί.
Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να λέμε την αλήθεια και μόνο την αλήθεια, για να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του. Εμείς σεβόμαστε αυτούς που αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους και τους εκτιμούμε, γιατί λάθη κάνουμε όλοι, αλλά δεν πρέπει να τα φορτώνουμε σε άλλους.