Κυριακή 7 Αυγούστου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή Κυριακή και να είσθε καλά στην υγεία σας. Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας και ειλικρινά θέλουμε να ξέρετε πως δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα. Όταν έρθει η ώρα θα σας ενημερώσουμε για όλα, αφού αυτό κάναμε πάντα. Πάμε λοιπόν χαλαρά μέχρι και την Δευτέρα 22 Αυγούστου όπως ακριβώς είχαμε γράψει. Μέχρι τότε θα σας ...λέμε "Καλημέρα" και αν προκύψει κάτι πολύ σημαντικό.

- Θα το ξαναγράψουμε. Ο Κυριάκος δεν έχει αντίπαλο. Ο Αλέξης μόνο αντίπαλος δεν είναι αφού τον ζήσαμε σχεδόν 5 χρόνια ως κυβέρνηση με τους δημοκράτες του Πάνου Καμμένου. Ποιος Έλληνας τα ξεχνάει αυτά; Ποιος να πιστέψει τον Αλέξη και τους συντρόφους του; Λέτε να κερδίσει τις εκλογές επειδή πήγε μαζί του ο Συμεών; Αυτός δεν είχε πάει και με τον Γιωργάκη; Για να το κλείσουμε το θέμα. Ο Αλέξης στηρίζει τα πάντα στην διάλυση του ΠΑΣΟΚ. Θέλει να τελειώσει με τον Ανδρουλάκη για να είναι μόνος του αντιπολίτευση, αφού όπως λέει το ΠΑΣΟΚ δεν πρέπει να ξεπεράσει το 7% για να έχει ο Αλέξης ελπίδες!!!!

- Αλήθεια, καταλαβαίνει τι λέει όταν μιλάει ο κ. Ηλιόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ; Μας είπε πως ο κ. Μητσοτάκης ως πρωθυπουργός, έχει ημερομηνία λήξης!!! Δεν μας είπε όμως πότε θα έρθει αυτή, αφού ο ίδιος ο κ. Ηλιόπουλος την ψάχνει καθημερινά από το Καλοκαίρι 2019!! Πάντως ο κ. Τσίπρας είναι στα ληγμένα, τα οποία οδηγήθηκαν πίσω στην παραγωγή, για να τα αλλάξουν το περιτύλιγμα και να βάλουν νέα ημερομηνία λήξης!!!!

- Ποιος θα είναι τελικά ο αντίπαλος του δημάρχου κυρίου Ψαθά στις δημοτικές εκλογές του 2023; Ο κ. Μπουροδήμος σίγουρα λένε αυτοί που ξέρουν και η παράταξη του ΚΚΕ επίσης σίγουρα. Τρεις δηλαδή υποψηφιότητες θα έχουμε;;; Ο φίλος μας και δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης μας είπε: "Θα υπάρξει κι άλλη υποψηφιότητα, πιθανότατα για να μπει στο παζάρι της Β΄ Κυριακής!!!! Χωρίς τον "λαγό" (4η υποψηφιότητα) θα έχουμε δήμαρχο την Α΄ Κυριακή, ενώ με τον "λαγό" πάμε στην Β΄ Κυριακή, οπότε και το παζάρι θα έχει τον πρώτο λόγο. Δεν ξέρω όμως ποιοι θα θυσιαστούν, για να έχει ψηφοδέλτιο ο "λαγός""!!!

- Η κυρία Σοφία πήγε στην Βόρεια Εύβοια από το πρωί και ήταν εκεί μέχρι αργά το βράδυ, αφού ξεκίνησε από τον Ιερό Ναό, πήγε στην αγορά και κατέληξε στην γιορτή σύκου στον Ταξιάρχη. Η κυρία Σοφία στις 10:27 έγραψε πως χοροστάτησε ο πρώην Επίσκοπος Ωρεών κ. Φιλόθεος και διόρθωσε στις 11:58 πως χοροστάτησε ο Επίσκοπος Ωρεών Φιλόθεος. Κυρία Σοφία μας  με τόσους δυνατούς επικοινωνιολόγους που έχετε δίπλα σας, κάνατε πρώην τον Φιλόθεο;;;

- Στις 10:27 γράψατε: "χοροστάτησε ο Αρχιμανδρίτης κ. Φιλόθεος, Αρχιγραμματέας του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πρώην επίσκοπος Ωρεών".

- Στις 11:58 γράψατε: 
 "...χοροστάτησε ο Επίσκοπος Ωρεών κ. Φιλόθεος, Αρχιγραμματέας της ιεράς συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδας".


- Κυρία Σοφία μας, μία υποψήφια βουλευτής και μάλιστα του Κολωνακίου, θα πρέπει να προσέχει λίγο περισσότερο και το ενδυματολογικό. Από το πρωί στην εκκλησία, μέχρι το βράδυ στο πανηγύρι, δεν πάμε με την ίδια παντελόνα, το ίδιο τιραντάκι και την ίδια τσάντα. Φρόντισες λίγο με το σακάκι και τα παπούτσια, αλλά γαλάζια υποψήφια με πράσινο σακάκι στην εκκλησία;;;; Ας το φορούσες στο πανηγύρι. Και κάτι ακόμη. Πήγες με κάποια κολιέ στην εκκλησία και το βράδυ στο πανηγύρι πρόσθεσες πάνω σ΄ αυτά ένα ακόμη!!!!!

- Κυρία Σοφία εμείς σχολιάζουμε για το καλό σας, γιατί ξέρουμε καλύτερα από εσάς τους Νεοδημοκράτες της Εύβοιας, οι οποίοι δεν έχουν "καρέκλες" αλλά έχουν την δύναμη της ψήφου. Αν θέλετε αλλάξτε την ομάδα σας, γιατί θα σας "βουλιάξουν" στις εκλογές.

- Παρακολουθήσαμε χθες τον φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ - ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ στο Τσαλίκη / Παπίλα και μας έκανε εντύπωση το ότι οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων δεν έπαιζαν χαλαρά, αλλά με δύναμη, αν και είναι στην αρχή της προετοιμασίας. Όλα δείχνουν πως και οι δύο ομάδες θα έχουν καλή παρουσία στα πρωταθλήματα που θα έχουν συμμετοχή.

- Ο ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ στην συνέχεια θ΄ αντιμετωπίσει τον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών μέσα στα Ψαχνά και το αποτέλεσμα του αγώνα, έχει την σημασία του για τους προπονητές Λάμπρου και Τοκπασίδη, αφού όποιος χάσει θα κεράσει τα τσίπουρα;;;;;; Την πρόταση έκανε ο Γιώργος και πιστεύουμε πως θα την αποδεχθεί ο Παναγιώτης.