Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είστε καλά στην υγεία σας.  Δυστυχώς χθές είχαμε πτώση καναντερ και δυστυχώς έχασαν την ζωή τους οι δύο χειριστές. Συλλυπητήρια στις οικογένειές τους. Έπεσαν την ώρα του καθήκοντος και η Ελλάδα δεν πρέπει να τους ξεχάσει....ποτέ. Αιωνία η μνήμη τους.

- Συγκίνηση μας προκάλεσε η μάζωξη της παράταξης της κυρίας Παππά και το ότι μόνη της η υποψήφια δήμαρχος διαπίστωσε πως υπήρχαν πολλές απουσίες. Κυρία Παππά οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι παντός καιρού γιατί αν, λέμε αν, δεν θα υπηρετούν τους δημότες μόνο όταν ο καιρός το επιτρέπει.

- Εμείς θα θέλαμε η δημοτική παράταξη της κυρίας Παππά να πάει μέχρι το τέλος και να κριθεί στις κάλπες από τους δημότες. Δύσκολο αυτό, γιατί όταν βλέπεις την ήττα να έρχεται, προσπαθείς με κάποιες δικαιολογίες "να την κάνεις" για να αποφύγεις την κρίση των δημοτών.

- Ξέρουμε πως στην παράταξη υπάρχουν και γνωστοί και αξιόλογοι άνθρωποι και θα είναι λάθος για την κυρία Παππά να τους οδηγήσει σε μια εκλογική αναμέτρηση, χωρίς καν να έχει ένα πληρες ψηφοδέλτιο. Κυρία Παππά, ας μην γελιόμαστε. Εμείς γράφουμε την αλήθεια κι ας λέει ο καθένας ότι θέλει. Αυτοί που σας οδήγησαν στην υποψηφιότητα για τον Δήμο Χαλκιδέων, το έκαναν για να εκδικηθούν και μάλιστα σε διπλό ταμπλό.

- Εκδίκηση εναντίον Σπανού, εκδίκηση εναντίον Βάκα, αλλά οι πολίτες κατάλαβαν τα πάντα και όχι μόνο δεν σας ακολουθούν στο ψηφοδέλτιο, αλλά προσπαθούν να σας πείσουν ώστε να μην εκτεθειτε.