Κυριακή 27 Αυγούστου 2023

Καλημέρα

 -  Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή Κυριακή και να είστε καλά στην υγεία σας. Είμαστε κατά της βίας γενικώς και ειδικώς, χωρίς καμία διάκριση, χωρίς αστερίσκους, χωρίς εισαγωγικά. Διαβάσαμε ένα περιστατικό που συνέβη όπως ο ίδιος ο δημοσιογράφος αναφέρει και δεν έχει λογική το ότι ο ίδιος και άλλοι, έμειναν στο ότι το όλο....σκηνικό έγινε μπροστά στο ανήλικο παιδί του.

- Δηλαδή κύριοι αν ήταν μόνος, χωρίς το παιδί του, δεν θα υπήρχε πρόβλημα; Να ρωτήσουμε και κατι ακόμη. Όταν ο κύριος δημοσιογράφος στοχοποιεί ανθρώπους και τους συκοφαντεί, έχει σκεφτεί πως αυτά που γράφει μπορεί να τα διαβάζουν τα παιδιά αυτών τους οποίους θίγει; 

- Κυρίες και κύριοι την οποιαδήποτε μορφή βίας πρέπει να την καταδικάζουμε καθαρά και δημόσια και όποιος έχει πρόβλημα και πιστεύει πως τον συκοφαντούν, ας προσφύγει στην δικαιοσύνη και όχι να σηκώνει τα χέρια του και να δέρνει ανθρώπους.

- Χθες δεχθήκαμε ένα τηλεφώνημα από έναν άνθρωπο με τον οποίο πολιτικά είμαστε απέναντι, αλλά μας αρέσει να συζητάμε μαζί του. Μας μίλησε για κάποιο πρόβλημα, στο οποίο είχαμε αναφερθεί και στο παρελθόν και ζήτησε να γράψουμε κάτι, ώστε να βρεθεί λύση.

- Αγαπητέ φίλε, σε ευχαριστούμε για το τηλεφώνημα και για την συζήτηση που είχαμε. Το θέμα θα το αναδείξουμε και με παρέμβασή μας στους αρμόδιους κι αν χρειαστεί θα γράψουμε πολλά μέχρι να δοθεί λύση.

- Κυριακή σήμερα και θα σας αφήσουμε να απολαύσετε την μέρα. Να περάσετε όμορφα λοιπόν.