Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023

....η άποψή μας

 - Μην ανησυχείς καθόλου και να είσαι σίγουρος πως θα δικαιωθείς για όσα γράφεις για τον Δήμο Χαλκιδέων και τις εκλογές, μου είπε ένας καλός φίλος.
Καλέ μου φίλε, δεν ανησυχώ καθόλου για το αποτέλεσμα των εκλογών, γιατί έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην δήμαρχο κυρία Έλενα Βάκα και σε συνεργάτες της.
Υπάρχει ένας ακόμη λόγος που δεν ανησυχώ. Οι υποψήφιοι Σπύρου και Παππά δυστυχώς δεν έχουν ξεκάθαρη πολιτική και θέσεις για τον Δήμο Χαλκιδέων και προσπαθούν με όμορφα λογάκια και λέγοντας ΝΑΙ σε κάθε... διαμαρτυρόμενο, να κερδίσουν κάποιους ψήφους.
Ο κύριος Σπύρου δείχνει να έχει χάσει τον έλεγχο της παράταξής του και έχει χάσει την συνοχή με την οποία ξεκίνησε, αφού κατά κάποιον τρόπο, έφυγαν από την πρώτη γραμμή στελέχη με εμπειρία στην αυτοδιοίκηση και τα οποία τον βοήθησαν ώστε να είναι υποψήφιος και την θέση τους πήραν ο κ. Τζαφέρος και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ!!!
Μπορεί να μην το λέει ο κ. Σπύρου, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα.
Η κυρία Παππά ξέρει το αποτέλεσμα των εκλογών και η αλήθεια είναι πως οι κυρίες και οι κύριοι που την έσπρωξαν να είναι υποψήφια δήμαρχος, την κράτησαν στο παιχνίδι, γιατί απλά ήθελαν να πάρουν εκδίκηση. Τώρα στόχος τους είναι να μπούνε στο συμβούλιο τα παιδιά κάποιων, αλλά και σε αυτό θα αποτύχουν.
Η δημοτική αρχή με δήμαρχο την κυρία Βάκα, μπορεί να έκανε λάθη, μπορεί να μην έκανε κάποια πράγματα, αλλά δεν πρέπει να μηδενίζουμε τα πάντα.
Πρέπει τώρα να βοηθήσουμε ώστε στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο να μπούνε οι καλύτεροι, ώστε να γίνει καλύτερη δουλειά.