Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή Κυριακή και να είσθε καλά στην υγεία σας. Μπαίνουμε πλέον στην περίοδο που δεν έχει εκλογές, αλλά μην ανησυχείτε, δεν θα πλήξουμε. Δεν θα πλήξουμε γιατί θα αρχίσουν οι διαδικασίες για το ποια και ποιος θα αναλάβει κάποιο πόστο, ποιος θα είναι  αντιδήμαρχος, ποιος θα είναι σε κάποιες άλλες θέσεις, αντιπεριφερειάρχης πρόεδρος κλπ, οπότε θα υπάρξει ....μεγάλο ενδιαφέρον.

- Θα σας αποκαλύψουμε και κάτι. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είχε μια ανασφάλεια, για το αν ο υποψήφιος στις εκλογές του 2019 με τον Καθαροσπόρη, ο οποίος δήλωσε ανεξάρτητος και πήγε να συζητήσει με την δήμαρχο κυρία Βάκα και αφού δεν του είπε ΝΑΙ σε αυτό που ζητούσε πήγε υποψήφιος με τον κύριο Σπύρου, εκλεγόταν και η παράταξη κέρδιζε τις εκλογές, ο ίδιος θα ηταν πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ.

- Τι έκανε λοιπόν η κυβέρνηση; Κατήργησε τον ΔΟΑΠΠΕΧ και έτσι είχε ήσυχο το κεφάλι της. Εμείς είχαμε ενημερώσει τον αρμόδιο υπουργό να μην ανησυχεί, γιατί σε όποιο ψηφοδέλτιο πάει ο τύπος, αυτό θα καταλήξει δεύτερο ή τρίτο, ακόμη κι αν οι Ιεροί Ναοί γίνουν κέντρα διασκέδασης.

- Τι έπαθε η κυρία που ήταν υποψήφια με τον Σπύρου στην Δημοτική Ενότητα Ανθηδώνος; Είχε ανεβάσει πάνω από 300 θέματα προεκλογικά στα κοινωνικά δίκτυα και μας έλεγε τις ιδέες της. Μέχρι και ενυδρεία στην θάλασσα θα έκανε. Τώρα πάει τα χάσαμε όλα.

- Έχουμε όμως μία απορία. Αν από την κάθε ανάρτηση στο fb έπαιρνε έναν σταυρό θα είχε τουλάχιστον 300 σταυρούς. Πάλι δεν θα ήταν σε εκλόγιμη θέση, αλλά δεν θα πάθαινε αυτό που έπαθε, αφού  πήρε μόλις 148 σταυρούς!!!!!

- Αλήθεια η κυρία Άννα Παππά έστειλε  τα συγχαρητήριά της στον Φάνη και στην Έλενα ή όχι;  Μπορεί να θεωρεί πως αφού το έγραψε στο fb αυτό φτάνει, αλλά μας έχουν συνηθίσει οι πολιτικοί να τηλεφωνούν στον νικητή. Κυρία Παππά δεν ήταν τίμια και καθαρά αυτά που λέγατε εδώ και μήνες; Το ρωτάμε γιατί σε μια ανάρτησή σας μεταξύ άλλων γράψατε: "Δυστυχώς γνωρίζαμε καλά ότι η μάχη ήταν άνιση, αλλά παλέψαμε καθαρά και έντιμα μέχρι το τέλος, για το τόπο μας που τόσο αγαπάμε".

- Έντιμο και καθαρό είναι το να πιστεύεις άλλα και να λες άλλα;;;;;

- Σήμερα Κυριακή, πάμε χαλαρά νκαι μην ξεχνάμε, έχουμε εκλογές στους δήμους Ερέτριας και Σκύρου.