Σάββατο 16 Μαΐου 2009

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

στην Ιστιαία στις 13 Μαϊου 2009

Αλεξάνδρα Κατράμη Δημοσιογράφος και μέλος του ΠΑΣΟΚ Τ.Ο. Λουτρών Αιδηψού.Υποψήφια Δήμαρχος στις εκλογές του 2006, αναπληρωματικό μέλος τηςΠεριφερειακής Επιτροπής Στερεάς Ελλάδος
Την Τετάρτη 13-05-2009 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του ΚυνηγετικούΣυλλόγου Ιστιαίας Ευβοίαςομιλία του στελέχους του ΠΑΣΟΚ με θέμα τις επερχόμενες εκλογές, κ.Γιώργου Ελενόπουλου, Γραμματέα του ΤομέαΜέσων Μαζικής Ενημέρωσης του κόμματος, παρουσία των βουλευτών τουΝομού Κατερίνας Περλεπέ και Γιώργου Παπαγεωργίου καθώς και του υποψηφίου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Συμεών Κεδίκογλου.
Ο αριθμός των παρευρισκομένων - οι οποίοι ήταν μόλις δεκάδες - ήτανδυστυχώς απογοητευτικός καιαντιστρόφως ανάλογος με το κλίμα νίκης που συνειδητά προσπαθούμε νακαλλιεργήσουμε σαν κόμμα.
Η συνειδητή αποχή της εκλογικής βάσης απο τις κομματικές εκδηλώσεις,δεν είναι αποκλειστικά αποτέλεσματης απαξίωσης της πολιτικής και των λειτουργών της απο τη ΝέαΔημοκρατία αλλά εντοπίζεται κυρίως στηναπογύμνωση των κομματικών μηχανισμών του ΠΑΣΟΚ απο στελέχη άξια ικανάκαι άφθαρτα ώστε να αποτελέσουνπόλο έλξης για τους πολίτες που στις επόμενες εκλογές θα κληθούν ναεκλέξουν Κυβέρνηση.
Στα πλαίσια αυτά το ΠΑΣΟΚ αντιμετωπίζει την μεγαλύτερη ίσως πρόκληση της Ιστορίας του :
Να απομακρύνει τους ανίκανους, ανέντιμους και καιροσκόπους οι οποίοι ενδεδυμένοι τηντιμημένη ιδιότητα ενός αξιώματος ακόμη καιτοπικής ή νομαρχιακής επιτροπής του κόμματός μας, το οδηγούν στηναπαξίωση και το συνακόλουθο μαρασμό με ότι αυτό συνεπάγεται όχι μόνο για τις Εθνικές εκλογές, αλλά και γιατην αξιοπιστία και την ύπαρξη του ίδιου του Κινήματος.
Πέρα απο τις όποιες εξελίξεις, τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής τηςτοπικής οργανώσεως της Αιδηψού, όφειλαν ναπληροφορήσουν τουλάχιστον τα μέλη του ΠΑΣΟΚ για την ομιλία.
Αντ'αυτού, υπήρξε σιγή με αποτέλεσμα τα άτομαπου παραβρέθηκαν στην εκδήλωση απο την Αιδηψό να μετριούνταν... σταδάχτυλα του ενός χεριού !
Η Αλεξάνδρα Κατράμη, Δημοσιογράφος και Εκδότης της τοπικής εφημερίδας"ΑΙΔΗΨΟΣ" ως μέλος του Κινήματος, υποψήφια Δήμαρχος στις δημοτικές εκλογές του 2006 και αναπληρωματικό στέλεχος της Περιφερειακής Επιτροπήςτου Κινήματος στην Κεντρική Ελλάδα, εκφράζει την εμπιστοσύνη της στοκόμμα,στη Βουλευτή του Κινήματος Κατερίνα Περλεπέ και δηλώνει παρόν και έτοιμη να λάβει μέρος στις επερχόμενες εξελίξειςκαι να διαμορφώσει αυτές αναλαμβάνοντας δράση η οποία θα αποσκοπεί στην αποκατάσταση του κλίματος εμπιστοσύνης τηςεκλογικής βάσης στο Κίνημα.
''Για να γυρίσει ο Ήλιος θέλει δουλειά πολλή''.

ΠΡΟΣΟΧΗ
δημοσίευση από την BOPEIA EYBOIA -η εφημερίδα ώρα
7:12 μμ 0 σχόλια

ΣΧΟΛΙΟ: ΟΤΑΝ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΑΝ ΞΑΝΑΧΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ;

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΜΕ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΦΙΛΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΙΧΕ ΚΟΣΜΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΕΜΕΙΣ!!!