Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΝΟ.Δ.Ε. ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ
 ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ


Το συμπέρασμα της συνεδρίασης της ΝΟΔΕ Εύβοιας της Νέας Δημοκρατίας, τη Δευτέρα 22-11-2010, για την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος των Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών, είναι ότι μέσα σε ένα χρόνο έχει γίνει η μεγάλη ανατροπή στο εκλογικό σώμα του νομού. Το πολιτικό σκηνικό έχει αλλάξει αφού οι ......
πολίτες πλέον δεν έχουν καμία αμφιβολία για τις ψεύτικες υποσχέσεις του ΠΑΣΟΚ.
Η Νέα Δημοκρατία στην Εύβοια υπερκάλυψε τους στόχους που είχε θέσει με κυρίαρχη παρέμβαση στο σύνολο των Δήμων του νομού, σε υποστηριζόμενους και μη Δημάρχους. Στην περιφέρεια η διαφορά των ψήφων είναι τέτοια που φέρνει την Νέα Δημοκρατία δυναμικά στο προσκήνιο των εξελίξεων και το ΠΑΣΟΚ αντιμέτωπο με το βάρος των ευθυνών του για όλα αυτά που προκάλεσε το χρόνο της διακυβέρνησής του.
Το μήνυμα που έστειλαν οι πολίτες στις εκλογές αυτές είχε πολλούς αποδέκτες και σύνθετο περιεχόμενο. Σε ότι μας αφορά σαν Νέα Δημοκρατία, πιστεύουμε ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε την κοινωνία πολιτικά και να δώσουμε λύσεις σε χρονίζοντα προβλήματα της πατρίδας μας. Ο Ελληνικός λαός έχει υψηλή πολιτική αντίληψη, δίνει τις ευκαιρίες σε αυτούς που αξίζουν και πάνω από όλα συγχωρεί όσους αναγνωρίζουν τα λάθη τους.
Στη νέα εποχή που ανοίγεται σήμερα από τις αυτοδιοικητικές εκλογές και μετά, όλα τα πολιτικά κόμματα αντιμετωπίζουν ψευδοδιλλήματα σχετικά με την πολιτική τους εικόνα. Το ΠΑΣΟΚ σήμερα βρίσκεται στην πιο αδύναμη θέση επειδή έχει στα χέρια του την εξουσία αλλά δεν έχει «πρόσβαση» σε αυτή. Κυβερνάει σήμερα τη χώρα η κλειστή ομάδα των Παπανδρέου με τους μυστικοσυμβούλους τους. Στελέχη της κυβέρνησης και του ΠΑΣΟΚ είναι απλοί θεατές των γεγονότων. Η αριστερά στον κλασικό της ρόλο, αντιπολιτευτικές κορώνες χωρίς αντίκρισμα αλλά στην ουσία στήριγμα της κυβέρνησης στην αντιλαϊκή της πρακτική.
Τέλος φάνηκε ξεκάθαρα ότι η Νέα Δημοκρατία είναι ο μόνος και αποκλειστικός εκφραστής της κεντροδεξιάς στην Ελλάδα αφού όλοι οι άλλοι σχηματισμοί και κομματικά μορφώματα ενδιαφέρονται μόνο για το χτίσιμο πελατειακών σχέσεων με τους πολίτες. Για το λόγο αυτό «μαγαζιά» ανοίγουν και κλείνουν. Όσοι προσπαθούν να λύσουν τα προσωπικά τους αδιέξοδα με την πολιτική αργά ή γρήγορα παίρνουν το μάθημά τους.
Η ΝΟΔΕ Εύβοιας Νέας Δημοκρατίας ευχαριστεί τις χιλιάδες των μελών μας, των φίλων μας, που με αυταπάρνηση έδωσαν τη μάχη των εκλογών αυτών.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΝΟ.Δ.Ε. ΕΥΒΟΙΑΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ