Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΘΛΗΣΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.

Άμεση, αυθόρμητη και θετική υπήρξε η συγκατάθεση του Οργανισμού Άθλησης Χαλκίδας στο αίτημα της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Εύβοιας (Ο.Π.Σ.Ε.) προκειμένου να διατεθούν οι χώροι του Κλειστού Σταδίου Κανήθου «Τ. ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ» για την πραγματοποίηση του Φεστιβάλ Ελληνικού Λαϊκού Πολιτισμού – Τουρισμού και τροφίμων που προβάλλει με επιτυχία τον πολιτισμό της χώρας μας στις 26, 27 και 28 Νοεμβρίου.
Είναι τιμή μας που η Ελλάδα γιορτάζει στην Χαλκίδα με το Φεστιβάλ Τουρισμού – Πολιτισμού και Γαστρονομίας, πρόκειται για μια ......
διοργάνωση που αναλάμβανε κάθε χρόνο ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Στρατηγικού Σχεδιασμού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας κι εφέτος η πρόταση της Ο.Π.Σ.Ε. ύστερα από προσπάθειες της, μας δίνει την ευκαιρία να προβάλουμε την Πόλη μας σε πανελλήνιο επίπεδο, ιδιαίτερα σήμερα που η χώρα διέρχεται οικονομική κρίση και μάλιστα την στιγμή που την ίδια διοργάνωση διεκδικούσαν η Λαμία, η Λάρισα και η Θήβα.
Τόνισε ο αντιπρόεδρος του Οργανισμού Άθλησης Θεόδωρος Γιαννούκος, που συνεχάρη το Δ.Σ. της Ο.Π.Σ.Ε. για την πρωτοβουλία τους και το ενδιαφέρον σ’ ότι αφορά το πολιτιστικό όραμα της Χαλκίδας και υποσχέθηκε συμπαράσταση και κάθε βοήθεια για την επιτυχία του φεστιβάλ.