Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΝΔΡΑΪΚΟ!!

Τελεσίγραφο στη Δημοτική Αρχή της πόλης πως εάν δεν βοηθηθεί οικονομικά δεν πρόκειται να αλλάξει την απόφασή του να εγκαταλείψει τον Μανδραϊκό, έχει στείλει ο πρόεδρος της ομάδας, Χρήστος Γιαλιάς.
 Η διορία λήγει την πρώτη Ιουλίου, οπότε έχει οριστεί η γενική συνέλευση της ομάδας. " Μέχρι την ημέρα εκείνη εάν δεν έρθουν να....
μου πουν ποιο θα είναι το μερίδιο του Δήμου στα οικονομικά της ομάδας, θα την παραδώσω" τόνισε stoplekto, ο κ Γιαλιάς, ο οποίος απογοητεύτηκε όταν του ανακοίνωσαν ότι η οικονομική ενίσχυση της Δημοτικής Αρχής θα είναι μικρότερη απο πέρσι, παρά το γεγονός ότι η ομάδα ανέβηκε κατηγορία και οι απαιτήσεις είναι αυξημένες. Αξιοσημείωτο είναι ότι ο πρόεδρος του Μανδραϊκού και ο Δήμαρχος Μάνδρας- Ειδυλλίας Γιώργος Δρίκος έχουν συγγενική σχέση, κάτι που δεν εμπόδισε τον κ Γιαλιά να τα κάνει γυαλιά καρφιά και να αφήσει σύξυλη την ομάδα που ο ίδιος ανέβασε κατηγορία. Σύμφωνα με πληροφορίες τον κ Γιαλιά πλησίασαν ήδη παράγοντες άλλων ομάδων για να τις βοηθήσει ενώ ο ίδιος είναι κοντά σε δύο ομάδες. Η μια είναι από την Αττική και η άλλη απο την Περιφέρεια.

ΣΧΟΛΙΟ: ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΣΤΟ http://www.stoplekto.gr/2011/06/blog-post_8056.html 
ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΕΙ Σ' ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ!! ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΑΠΗ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΝΔΡΑΪΚΟ!!