Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Το νέο εννιαμελές ΔΣ του ΠΑΟΚ με πρόεδρο τον Ζαγοράκη

Εννέα συνολικά μέλη θα απαρτίζουν τη νέα διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με επικεφαλής τον πρόεδρος της ομάδας, Θοδωρή Ζαγοράκη.
Οι Λεωνίδας Βελλής, Ζήσης Βρύζας, Παντελής Κωνσταντινίδης, Γιώργος και Δημήτρης Σαχπατζίδης, Σπύρος Μηλιωρίδης, Βαγγέλης Ποζατζίδης (σ.σ ως εκπρόσωπος του Α.Σ.), ο Στέφανος Σαράτσης ιδιοκτήτης γνωστής ταβέρνας της Θεσσαλονίκης και ο Θοδωρής Ζαγοράκης θα είναι .....η εννιάδα ατόμων που απαρτίζουν τη νέα διοίκηση των «ασπρόμαυρων».
Το βράδυ της Πέμπτης (13/10) ο πρόεδρος της ΠΑΕ είχε συνάντηση με τον Θανάση Κατσαρή και του παρέδωσε την λίστα με τα οκτώ ονόματα. Σήμερα (14/10) το πρωί ο πρόεδρος του ΑΣ, Θανάσης Κατσαρής, επικοινώνησε τηλεφωνικά με όλα τα μέλη του ΔΣ και πήρε το «ok» τόσο για τον εκπρόσωπο του Ερασιτέχνη, Βαγγέλη Ποζατζίδη, όσο και για το νέο εννεαμελές ΔΣ της ΠΑΕ.

Αυτό έγινε προκειμένου να κατατεθεί άμεσα προς έγκριση στο Πρωτοδικείο η λίστα με τα άτομα που θα συνθέσουν το νέο ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και έτσι ο «Δικέφαλος» από σήμερα να πορεύεται με νέα διοίκηση.

Ανακοινώθηκε ο Κατσικάς

Ο Γιώργος Κατσικάς ανήκει και επίσημα από την Παρασκευή στο ρόστερ του ΠΑΟΚ. Ο 21χρονος αμυντικός συμφώνησε για συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας και την Δευτέρα (17/10) πριν από την προπόνηση του «Δικεφάλου» θα παρουσιαστεί και επίσημα.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει πως ο 21χρονος Γιώργος Κατσικάς (γεν. 14/06/1990) συμφώνησε με την ομάδα για συνεργασία ως τις 30/6/2015.

Ο διεθνής με την Ελπίδων αμυντικός θα ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα από την προσεχή Δευτέρα».

Η περίπτωση των Αφρικανών

Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΟΚ θα ασχοληθεί εκ νέου με τους Αφρικανούς παίκτες που παρακολούθησε πρόσφατα ο Παντελής Κωνσταντινίδης στην Αγκόλα. Η έκθεση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, έχει παραδοθεί στη διοίκηση και θα αξιολογηθεί τις επόμενες ημέρες σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία, για να αποφασίσουν για τον έναν βασικό στόχο που αφορά τον χαφ, αλλά και τους άλλους νεαρούς παίκτες. Δεν αποκλείεται μέσα στον επόμενο μήνα, κάποιος ή κάποιοι από αυτούς να ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη, να περάσουν από δοκιμασία και εάν πείσουν να αποκτηθούν για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο ή να δοθούν ως δανεικοί.