Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Δύο «τρίποντα» ζητά πλέον ο Βαλβέρδε,

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε εμφανίστηκε απογοητευμένος από την ήττα στο «Βεστφάλεν» και όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να πάρει ξανά θετικό αποτέλεσμα απέναντι στη Ντόρτμουντ. Τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» θα παλέψουν για τις δύο νίκες στα τελευταία ισάριθμα ματς και δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Μέγερι.

Ειδικότερα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε δήλωσε:
«Πιστεύω πως αξίζαμε κάτι περισσότερο. Ξεκινήσαμε άσχημα ενώ η Ντόρτμουντ δυνατά. Ήμασταν άτυχοι γιατί .....δεχτήκαμε γκολ, αλλά χάσαμε αρκετές ευκαιρίες για να πάρουμε την ισοπαλία και ένα καλύτερο αποτέλεσμα.
» Δεν πρόλαβα να μάθω το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα γιατί δεν ήταν το πρώτο πράγμα που μ' ενδιαφέρει και δεν είχα χρόνο. Εμείς θέλουμε και τους 6 βαθμούς. Θα πάμε στην Γαλλία για τη νίκη όπως κάναμε και στο Λονδίνο και εδώ. Μετά θα έχουμε το τελευταίο ματς που πάλι θα ζητήσουμε το τρίποντο.
» Για το πέναλτι, κάτι μου είπαν αλλά δεν είδα τη φάση και δεν έχω άποψη. Τώρα έγινε και δεν πρέπει να δώσουμε σημασία. Την αλλαγή του Πάντελιτς την έκανα γιατί ήθελα να διεκδικήσω κάτι στο παιχνίδι και να πετύχουμε ένα γκολ. Τώρα που τελείωσε το ματς μπορούμε να πούμε αν θα έπρεπε ή όχι.
» Όταν παίζεις με Πάντελιτς, Τζιμπούρ και Μιραλάς, θα σου λείπει κάποιος στο κέντρο, όμως εμείς θέλει να δημιουργήσουμε κινδύνους σε στημένες φάσεις όπως έγινε και στο τελευταίο λεπτό.
» Οι τερματοφύλακες όπως όλοι οι ποδοσφαριστές για να διατηρήσουν τη θέση τους στη βασική ενδεκάδα πρέπει να κάνουν καλές εμφανίσεις. Όσο για το σημαντικό ματς, σημαντικό ματς είναι πάντα το επόμενο. Αυτή την απόφαση την είχα πάρει και δεν μ' ενδιέφερε ποιος θα ήταν ο αντίπαλος.
» Τώρα ήταν η Ντόρτμουντ αλλά θα μπορούσε να ήταν και κάποια ελληνική. Είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Μέγιερι, σήμερα ήταν καλός, αλλά το μέλλον είναι το επόμενο παιχνίδι».

Μέγιερι: «Το έμαθα την ώρα του φαγητού»
«Ενημερώθηκα την ώρα του φαγητού ότι θα ξεκινήσω βασικός» αποκάλυψε ο Μέγερι.
Και ο Ούγγρος τερματοφύλακας συνέχισε:
«Κάνω πάντα συγκεκριμένη προετοιμασία και δεν χρειάστηκε να κάνω κάτι παραπάνω. Είχα αυτοπεποίθηση, ειδικά μέσα σε τέτοια ατμόσφαιρα. Το μόνο κακό ήταν το γκολ που δέχθηκα. Υπήρχαν πολλοί ποδοσφαιριστές μπροστά μου στη φάση του γκολ και είδα την μπάλα την τελευταία στιγμή. Το σχέδιό μας είναι να προκριθούμε και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε».