Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ

Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Όπως αρχικά είχε διατυπωθεί σε προγενέστερο δελτίο τύπου (12/10/11), η διοίκηση του ΔΟΑΠΠΕΧ, συνεπείς στις δεσμεύσεις της, προχώρησε τάχιστα στις απολύτως απαραίτητες εργασίες για την επαναλειτουργία του Κολυμβητηρίου Χαλκίδας εντός του μηνός Οκτωβρίου.
Τη Δευτέρα 31/10/2011, κατά την.....
τελετή αγιασμού έναρξης της νέας κολυμβητικής σεζόν, η Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ, Ζαλκώνη Λίλιαν και Γεραντώνης Γιώργος, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την τήρηση του χρονοδιαγράμματος των εργασιών, που περιελάμβαναν ουσιαστικές παρεμβάσεις τόσο στους χώρους άθλησης, υγιεινής, των αποδυτηρίων και του περιβάλλοντος χώρου, όσο και των μηχανολογικών και ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων.
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη σωστή του λειτουργία, χωρίς ενεργειακές κ.ά. απώλειες (νερο, χλώριο κλπ) οι οποίες επιβάρυναν σημαντικά το κόστος λειτουργίας. Αλλά κυρίως παρεδόθη ασφαλές και σύμφωνα με τους κανόνες υγιεινής που διέπουν τους χώρους άθλησης.

Κατόπιν αυτής της εξέλιξης, η διοίκηση του ΔΟΑΠΠΕΧ, ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα 7/11/2011, οι εγκαταστάσεις του Κολυμβητηρίου θα είναι ανοικτές και για τους δημότες και λάτρεις της κολύμβησης.
Το καθημερινό πρόγραμμα λειτουργίας για το κοινό έχει ως εξής:

Δευτέρα έως Παρασκευή
Πρωινές ώρες: 12:00 έως 14:30
Απόγευμ. Ώρες: 17:30 έως 20:00

Συγκεκριμένα, όσοι εκ των πολιτών επιθυμούν να κάνουν χρήση των εγκαταστάσεων κολύμβησης (πισίνα), θα πρέπει να προσκομίσουν τα παρακάτω δικαιολογητικά.
  • Μια (1) φωτογραφία (πρόσφατη)
  • Υπεύθυνη δήλωση, ότι γνωρίζουν κολύμπι
  • Βεβαίωση καρδιολόγου
  • Βεβαίωση δερματολόγου

Η μηνιαία συνδρομή ανέρχεται σε €20,00 (προκαταβολικά)

Τα παραπάνω δικαιολογητικά θα κατατίθενται προσωπικά από τον κάθε ενδιαφερόμενο-η, στα γραφεία του κολυμβητηρίου.
Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2221351934 και 2221076693

ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΡΠΗΣ