Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                          Α.Ε.ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ – ΚΑΛΟΧΩΡΙ ΠΑΝΤΕΙΧΙ  4 - 0               
 Στις νίκες επέστρεψε  η ομάδα μας  στον αγώνα με το Καλοχώρι Παντείχι σημειώνοντας μια νίκη που βελτίωσε την θέση της στον βαθμολογικό πίνακα.
Από την αρχή του παιχνιδιού η ομάδα μας με....
πολύ καλή κυκλοφορία ανέλαβε την πρωτοβουλία και στο πρώτο ημίχρονο  έφτασε τρείς φορές κοντά στο γκολ με τους Τζανή, Σίδερη και Μαριέτη χωρίς επιτυχία. Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 49΄ο Σίδερης με σουτ άνοιξε το σκορ. Στη συνέχεια  στο77΄ο Μικράκης Αλ., 82΄Σίδερης,
και 89΄Ξύδης διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.          
Α.Ε.Λ.  Τσιμπός Χρ., Τσιμπός Παν., Κατσαρής, Κουλοχέρης  [76΄Ξύδης], Μαριέτης, Τζανής [65΄Μικράκης Αλ.], Σίδερης, Βογιατζής [82΄ Μπούρικας], Μικράκης Κων.,
Κέντρος,  Μπαλόζι.
.Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει  την Αναγέννηση Ευρίπου το Σάββατο 5/11 και ώρα 3 στο γήπεδο του Βατώντα.

Το Σάββατο 29/10  η σχολή μας [προπονητές, αθλητές, γονείς] βρέθηκε  στο στάδιο Καραϊσκάκη και παρακολούθησε τον αγώνα πρωταθλήματος ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΟΦΗ .Πριν από τον αγώνα έγινε ξενάγηση στο χώρο του μουσείου με τους μικρούς να βλέπουν τα κύπελλα και να ενθουσιάζονται τους προπονητές να τους εξηγούν και να τους δείχνουν όλα τα αναμνηστικά που υπάρχουν στον χώρο. Σε ένα σημείο του μουσείου που υπάρχει για τα θύματα της θύρας 7 υπήρξε από όλους απόλυτη σιγή και τους προπονητές να εξηγούν τι είχε γίνει εκείνη την τραγική μέρα του  Φλεβάρη. 
Στη συνέχεια όλοι μαζί παρακολούθησαν τον αγώνα με τον επίτιμο πρόεδρο της ομάδας [Α.Ε.Λ.] κ. Ηλία Θαλάσση να μην αισθάνεται  καλά σαν πράσινος που είναι αλλά να αποθανατίζει με τον φακό του  και να χαίρεται βλέποντας τα παιδιά να περνάνε καλά.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι σαν μάγος της φωτογραφίας που είναι έβγαλε αναμνηστική φωτογραφία με την φανέλα του μάγου της μπάλας Τζιοβάνι.
Την Δευτέρα 31/10 η διεύθυνση της σχολής έλαβε τα συγχαρητήρια από την Διεύθυνση Ακαδημίας Ολυμπιακού για την άψογη συμπεριφορά της αποστολής μας.

  Στην ιστοσελίδα της ομάδας μπορείτε να μαθαίνετε τα νέα της Α.ΕΛ. αλλά και της σχολής ποδοσφαίρου. www.aelilantiou.gr