Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

ΝΗΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ

ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΝΙΣΤΡΕΣ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Ο ΝΗΛΕΑΣ

Με στόχο την επιστροφή στις νίκες ο Νηλέας θα αντιμετωπίσει το Σάββατο στις 3:00 το απόγευμα στο γήπεδο Νεοχωρίου την ομάδα του Α.Ο. Κονιστρών, για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με το Μαρμάρι, θα δώσει δύο συνεχόμενους αγώνες στο γήπεδό της και σε ...περίπτωση που πετύχει ισάριθμες νίκες θα βρεθεί για πρώτη φορά μόνη της στην κορυφή της βαθμολογίας. Η αρχή πρέπει να γίνει το Σάββατο σ' έναν αγώνα παρουσιάζει δυσκολίες, οι οποίες γίνονται περισσότερες, δεδομένου ότι υπάρχουν αρκετές απουσίες. Θα λείψουν σίγουρα ο τιμωρημένος Τζέμης, ο τραυματίας Περιβολάρης και οι μαθητές Γιώργος και Σωτήρης Κότσαρης, Μαστροκώστας και Μυτάφης, ενώ προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές.
Η ομάδα των Κονιστρών βρίσκεται με 5 βαθμούς στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Έχει πετύχει μόνο μία νίκη επί του Μαρμαρίου εντός έδρας με 1-0, δύο ισοπαλίες με το ίδιο σκορ (1-1) με Καλοχώρι/Παντείχι και Σκύρο και επτά ήττες. Το περασμένο Σάββατο ηττήθηκαν με 0-6 από το Δύστο.
Το πρωί του Σαββάτου στις 11:00 η μεικτή ομάδα Νηλέα και Κονιστρών αγωνίζεται για την πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος παίδων στο γήπεδο Νεοχωρίου με αντίπαλο τον Αίολο.