Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

ΕΠΣΕ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΣΤΟΛΕΣ
Η ΕΠΣ Εύβοιας επιθυμεί να ενημερώσει τον φίλαθλο κόσμο αναφορικά με ανυπόστατες καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, προφανώς για δημιουργία εντυπώσεων κι αποκόμιση προσωπικού οφέλους.

Η ΕΠΣΕ, σε συνεργασία με την Επιτροπή Διαιτησίας, προέβη... σε παραγγελία στολών για τους Διαιτητές της Εύβοιας, με αντικειμενικό σκοπό την ομοιόμορφη παρουσία τους, τόσο για τους αγώνες εντός νομού, όσο και γι' αυτούς των εθνικών πρωταθλημάτων.

Πρέπει να τονισθεί ότι όλες οι ενέργειες έγιναν αποκλειστικά από την ΕΠΣΕ και την ΕΔ, χωρίς παρέμβαση κανενός άλλου. Τα ονόματα που αναφέρονται δεν έχουν καμμία σχέση με το όλο θέμα. Η ΕΠΣ Εύβοιας κάνει προσπάθειες για την όσο το δυνατόν καλύτερη και ομοιόμορφη παρουσία των Διαιτητών στα γήπεδα και για την γενικότερη εξέλιξη του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου.

Οι στολές αγοράσθηκαν από καταστήματα του εξωτερικού, πρωτίστως επειδή δεν μπορούσε να τις παρέχει η αντιπροσωπεία της εταιρίας αθλητικών ειδών στην Ελλάδα, όσο και για λόγους συμφέρουσας τιμής.

Έγιναν συνολικά 3 παραγγελίες και τα παραστατικά μπορείτε να τα δείτε, εδώ - εδώ κι εδώ (όπως θα διαπιστώσετε, υπάρχουν)!

Είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου και τα αποδεικτικά πληρωμών (κι όποιο άλλο στοιχείο επιθυμεί), που δεν δημοσιεύονται για λόγους που άπτονται των προσωπικών δεδομένων.

Ο λόγος δίνεται τώρα στους καθ' έξιν καταγγέλλοντες, για να στοιχειοθετήσουν την ακρίβεια των λεγομένων τους.