Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Α.Ε.ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ – Α.Ο. ΚΟΣΚΙΝΑ 1-2


Νίκη για την ομάδα μας απέναντι στα Κόσκινα, που ήρθε να βελτιώσει την
βαθμολογική της θέση. Με καλό ποδόσφαιρο κατά....

διαστήματα αλλά και επιπολαιότητα στην τελική προσπάθεια για κάποιο γκολ, η ομάδα μας από την αρχή του παιχνιδιού ανέλαβε πρωτοβουλία κινήσεων και στο 14΄ο Τσαλιαγκός με δυνατό σουτ έξω από την ....
περιοχή έκανε το 1-0. Στη συνέχεια και μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο ρυθμός της ομάδας κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα αλλά και πάλι δημιουργήθηκαν τρείς ευκαιρίες για γκολ με τους Μπαλόζι, Μικράκη και Σίδερη χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Στο δεύτερο ημίχρονο και στα πρώτα 20΄ η ομάδα μας δεν είχε καλή κυκλοφορία και στο 63΄σε αδράνεια της άμυνας οΔημολιάνης έκανε το 1-1. Το γκολ αφύπνισε τους ποδοσφαιριστές μας και στο 72΄ο Τσαλιαγκός με κεφαλιά έκανε το 2-1. Στη συνέχεια και μέχρι το τέλος του παιχνιδιού η ομάδα μας ζητούσε ένα τρίτο γκολ για να σιγουρέψει την νίκη ,αλλά δεν ήρθε αφού οι Τσαλιαγκός στο 85΄, και Ξύδης 80΄και 88΄ δεν ήταν αποτελεσματικοί.
Θ α πρέπει να σημειωθεί ότι στην ομάδα μας έπαιξαν έξι αθλητές 16 ετών.
Α.Ε.Λ. Αραβανής , Σίδερης, Γκάβαλης, Μικράκης Κων.[ 57΄ Ξύδης ], Μπούρικας [71΄Βογιατζής], Τσαλιαγκός , Μπαλόζι Ηρ., Ντουλαβέρης, Κατσαρής, Κουλοχέρης [ 89΄Μπαλόζι Κρ.], Μαριέτης.
Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα παίξει με τον Δύστο το Σάββατο 11/2 στο γήπεδο των Φύλλων και ώρα 15.30.
Μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα μας για τα νέα της ομάδας και της σχολής ποδοσφαίρου. www.aelilantiou.gr