Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΕΠΣ Εύβοιας επιθυμούμε να ενημερώσουν όσους δεν γνωρίζουν ή τεχνηέντως το ξεχνούν, ότι προερχόμαστε από το σώμα του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου, παράγοντες για χρόνια κι οι ίδιοι, αντιλαμβανόμαστε και νοιώθουμε, στο ακέραιο, τις αγωνίες και τις θυσίες του κάθε παράγοντα. Έχουμε βάλει σαν....
στόχο, από την πρώτη στιγμή, την πρόοδο και την συνεχή άνοδο όλων των ομάδων του νομού μας.

Προσπαθούμε συνεχώς, χωρίς να υπολογίσουμε κόπο, για να γίνει πράξη αυτή η άνοδος. Ο κάθε αντικειμενικός παρατηρητής μπορεί να διαπιστώσει την πρόοδο που έχει συντελεστεί τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα να έχει καταφέρει η Εύβοια να έχει εκπρόσωπο στην Football League και 3 εκπροσώπους στην Δ' Εθνική. Κι είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η άνοδος θα συνεχιστεί.


Καταλαβαίνουμε ότι πάνω στην ένταση και τον θυμό, που προκαλεί ένας αγώνας, είναι φυσιολογικό να γίνονται δηλώσεις από παράγοντες και να βάλουν κατά πάντων που θεωρούν ότι έχουν ευθύνη. Αν αυτό όμως συνεχίζεται και τις επόμενες ημέρες, που ψύχραιμα μπορεί να δουν τα γεγονότα στην πραγματική τους διάσταση, τότε η συνέχιση της κριτικής είναι σαφές ότι άλλους σκοπούς εξυπηρετεί κι υποκρύπτει.


Είναι το λιγότερο άδικο την ευθύνη για ένα ατυχές αποτέλεσμα και τις συνθήκες που, πιθανώς, το προκάλεσαν, να τις μετακυλούμε στον ώμο ολίγων, αποφεύγοντας τις ψύχραιμες σκέψεις, που θα βοηθήσουν να αποφευχθούν αντίστοιχες καταστάσεις και να γίνουν κινήσεις που θα φέρουν πιο κοντά τις επιτυχίες.


Από την πλευρά μας θέλουμε να δηλώσουμε, σε όλους τους τόνους, ότι κάναμε, κάνουμε και θα εξακολουθήσουμε να κάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε οι ομάδες της Εύβοιας, αλλά κι όλης της Ελλάδας, να διαγωνίζονται σε συνθήκες δικαιοσύνης κι ισονομίας.


Αφήνουμε πίσω την άδικη κριτική και χρησιμοποιούμε ως υλικό δημιουργίας την αντικειμενική άποψη και την πραγματική αξιολόγηση των γεγονότων.