Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

ΜΕ ΤΗ ΠΕΝΑ ΤΟΥ ΑΓΗ ΛΑΪΝΙΩΤΗ!

Αγαπητοί φίλοι γεια σας
Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες &  ότι ποθούν !
Η αυλαία έπεσε ο Ευβοϊκός πρωταθλητής περιόδου 2011-12  το πτυχίο το πήρε τώρα θα δοκιμαστεί και για το μάστερ, βέβαια αν το πάρει η όχι έχει τη σημασία του αλλά Πρωταθλητής στέφτηκε η ιστορία έγραψε αυτό που  κάποτε φάνταζε σαν όνειρο <θερινής νυκτός> γιαυτό συνετέλεσαν πολλοί μαζί με τους πολλούς πρέπει να ....

κοιτάξουμε και λίγο πίσω στις βάσεις του οικοδομήματος που λέγεται Ευβοϊκός Αγ Νικολάου , κάποιος η κάποιοι έβαλαν καλά θεμέλια οπότε σήμερα στάθηκε γερά στα πόδια του το οικοδόμημα αυτό , διότι να οδηγείς την κούρσα τόσο διάστημα μόνο εύκολο δεν είναι!! Τύχη θέλει και από αυτό διότι όπως λέει και η παροιμία αν έχεις <τύχη διάβαινε> .
Στην ουρά τα πράγματα είναι λίγο θολά και αυτό το τοπίο θα εξακολουθήσει μέχρι που να τελείωση η υπόθεση Δ εθνική και το ξεκαθάρισμα του υποβιβασμού! των εκπροσώπων μας σε αυτήν μακάρι να μην είναι κανείς.
Αγαπητοί φίλοι θα αναφερθώ σύντομα στις τοποθετήσεις μου όσον αφορά τα άρθρα μου μέσω της Πένας του Άγη Λαϊνιώτη, γράφοντας ότι  πολλά τα συνάντησα στην πορεία , πορεία μέσα από την επαφή μου στα Αθλητικά δρώμενα του τόπου μας , δρώμενα τα οποία όπως προσφάτως αναφέρθηκα δεν χρίζουν και ιδιαίτερης αναφοράς ως προς την θύμησή   τους , θα συμβούλευα ίσως κάποιους νεώτερους να ει ναι πιο προσεκτικοί διότι η τρίχα  τριχιά δεν γίνεται  ,συνεπώς για εντυπωσιασμό μην κάνουν < τη τρίχα τριχιά>. Εδώ θα σταθώ σε άρθρο μου με το παιδάκι που έκανε τις τρύπες στο φράχτη όπου τα σημάδια έμειναν ανεξίτηλα, παρά τη  προσπάθεια του να τα επουλώσει.
.Θα μου πείτε τώρα αγαπητοί φίλοι η μάλλον θα με ρωτήσετε , όπως αρκετοί με ρωτούν τη απεκόμισα από την επαφή μου αυτά τα χρόνια στα αθλητικά δρώμενα του τόπου , ήταν   επωφελής; η σχέση η όχι, αυτό θα το δείξει η πορεία! Πάντως όπως έχω πολλές φορές αναφέρει όσο ζεις μαθαίνεις , αυτό το πιστοποιήθηκε πάλι.
Η εκπομπή ΑΘΛΗΤΙΚΌ ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ ήταν για μένα μια γλυκιά αλλά μικρή εμπειρία με αναγκαία παύση !
 Εύχομαι και ελπίζω προσωρινή, αλλά δυστυχώς έτσι έπρεπε να γίνει , επ ευκαιρίας θα αναφερθώ στην επιστολή μου - ανακοίνωση σχετικά με το chat του φίλου Νίκου Κατσαμάγκου ότι δεν είχε να κάνει με διαπροσωπική σχέση με το Νίκο αλλά με ανακριβείς τοποθετήσεις που γραφόταν στο chat σχετικά με την εκπομπή, μετά φυσικά την διακοπή τις.
Τέλος εύχομαι σε όλες τις εμπλεκόμενες ομάδες τόσο της ανόδου όσο και του υποβιβασμού να πετύχουν αυτό που επιθυμούν , επίσης εύχομαι στο Ποδόσφαιρο και όχι μόνο να βρεί το δρόμο του να φέρουμε το κόσμο στα γήπεδα τόσο στο ερασιτεχνικό όσο και στο επαγγελματικό επίπεδο.
Ακόμη θά ΄θελα να αναφέρω κάτι που πιστεύω σε αυτό ίσως όρκος τιμής για μένα ότι μεγάλωσα με κάποιες αρχές , αρχές που μεταφέρω και στα παιδιά μου , και με αυτές  τις αρχές όταν έρθει η ώρα μου θα αποχωριστώ  & τα εγκόσμια.
γεια σας!