Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

ΔΗΜ.ΑΡ Οι πολίτες ας καθορίσουν το μέλλον του τόπου μας


Η Δημοκρατική Αριστερά με όλες τις δυνάμεις της θα δώσει τη μάχη όχι μόνο για τα πολύ μεγάλα θέματα της δημοκρατίας, της οικονομίας και της κοινωνίας αλλά και για όλα εκείνα τα πολύ μεγάλα θέματα της Εύβοιας:
-          Για να παρέχονται σε όλους τους πολίτες του νομού υπηρεσίες υγείας υψηλής ποιότητας. Τα νοσοκομεία μας πρέπει  όχι μόνο να ....

αναβαθμιστούν και να κατασκευαστούν νέα αλλά και να επανδρωθούν με το σωστό εξοπλισμό και το απαιτούμενο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.
-          Για να προστατευτεί αποτελεσματικά το περιβάλλον, ιδιαίτερα όσο αφορά τις απαιτούμενες υποδομές για τη διαχείριση των απορριμμάτων, την απορύπανση των υπόγειων υδροφόρων, τη διασφάλιση της ποσότητας και ποιότητας του πόσιμου νερού, την προστασία και ανάδειξη των εξαιρετικών οικοσυστημάτων μας.
-          Για να κατασκευαστούν επιτέλους όλα τα απαιτούμενα έργα μεταφορικών υποδομών που θα συνδέουν όλες τις κωμοπόλεις και τα χωριά του νομού με ασφάλεια.
-          Για να προστατευτεί η εργασία και να δοθεί έμφαση στις δυνατότητες, τη δημιουργικότητα και το μεράκι των εργαζομένων του τόπου μας. Να καταπολεμηθεί η ανεργία με στήριξη της αγροτικής μας παραγωγής, στήριξη της τοπικής μας βιομηχανίας και βιοτεχνίας, στήριξη του τουρισμού και των μικρών επαγγελματιών και προσέλκυση νέων επενδύσεων.
-          Να προστατευτούν τα εργασιακά δικαιώματα και να καταπολεμηθεί αποτελεσματικά η μαύρη και ανασφάλιστη εργασία. Οι αμοιβές πρέπει να αντανακλούν το μόχθο των εργαζομένων, να προστατεύουν την αξιοπρέπεια των ανθρώπων και να διασφαλίζουν τη συμμετοχή τους στην διανομή του πλούτου που παράγεται από την κοινωνία μας. Κανείς δεν πρέπει να μένει απέξω. Κανείς δεν περισσεύει.
Με την ψήφο μας δίνουμε το μήνυμα ότι οι πολίτες είναι αυτοί που θα καθορίσουν το μέλλον του τόπου, κρατώντας την οικονομία ζωντανή και την κοινωνία όρθια.

Γραφείο Τύπου