Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Τασος Σέρρας-ΜΗΝΥΜΑ

Στην συνέντευξη που παραχώρησε ο κος Βασίλης Ταρνανάς, στον Εύριπο 90fm και στην εκπομπή "η μπάλα στη σέντρα", παραδέχτηκε ότι είχε έρθει σε επαφή με τον κο Αλέκη Κούγια, για να εμπλακεί στα διοικητικά του ΑΟ Χαλκίς. Οπότε το ρεπορτάζ μου, όπως και αυτό της εφημερίδας "Αθλόραμα της Εύβοιας", ήταν έγκυρο.

Σχόλιο: Αγαπητέ κύριε, φαίνεται πως δεν ακούσατε την συνέντευξη του κυρίου Κούγια στον 96,5. Αρνήθηκε την όποια επαφή και μάλιστα έδειξε πως δεν....
ήξερε ούτε καν πως είναι σήμερα το γήπεδο της Χαλκίδας.
Αυτός που ψάχνει ΄συνεταίρους¨ λέει διάφορα.
Ο κ. Ταρνανάς έψαχνε να βρει λύσεις, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε πως κάποιος θα έρθει να πάρει την Χαλκίδα, όπως εχουμε ακούσει πολλές φορές πως και ο κ. Ταρνανάς θα πήγαινε σε άλλη ομάδα.
Για να τελειώνουμε μ΄ αυτό το θέμα, η Χαλκίδα δεν είναι ΠΑΕ για να αγοράσει κάποιος τις μετοχές της και κανείς πρόεδρος δεν  μπορεί να την πουλήσει, αφού δεν την έχει αγοράσει.
Αυτή που αγαπούν την Χαλκίδα, θα βοηθήσουν ωστε να γίνει μια σοβαρή προσπάθεια και με γερές βάσεις.
Ο κ.  Ταρνανάς έβαλε χρήματα, αλλά δεν τα κατάφερε, αφού έκανε λάθος επιλογές. Αγαπάει όπως λέει την Χαλκίδα και πιστεύω πως θα συνεχίσει να βοηθάει την ομάδα.
Αγαπητέ κύριε Τάσο, ένα ρεπορτάζ δεν είναι έγκυρο, επειδή κάποιος πρόεδρος λέει ότι λέει. Επίσημο ενδιαφέρον δεν υπήρχε. Ο κ. Ταρνανάς είπε ΝΑΙ και ο κ. Κούγιας είπε ΟΧΙ.