Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ


Χαρά και εργασία το Σάββατο για τους παίκτες του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ. Προκειμένου να αποφορτίσει τους ποδοσφαιριστές του ο Μίτσελ αποφάσισε να συμπεριλάβει εναλλακτικούς τρόπους προπόνησης, συμπεριλαμβάνοντας μπιτς βόλεϊ και καγιάκ.
Οι «ερυθρόλευκοι» μετέβησαν αρχικώς στην λίμνη του Ζέεφελντ και αφού πρώτα έκαναν ένα ζέσταμα και τις καθιερωμένες διατάσεις, στη συνέχεια χωρίστηκαν σε γκρουπ με άλλους να παίζουν μπιτς βόλεϊ και άλλους να τραβούν κουπί!

Ο «Γκιούρδας» και ο «Κουρνέτας»
Μπιτς βόλεϊ έπαιξαν οι Σιόβας, Χολέμπας, Κοντρέρας, Μήτρογλου, Φετφατζίδης με αντιπάλους τους Μανωλά, Παπάζογλου, Αβραάμ, Σάμαρη και Ολαϊτάν. Νικητές ήταν οι πρώτοι με 2-1 σετ τους δεύτερους, αυτοί όμως που εντυπωσίασαν ήταν οι θεταές του αγώνα! Αυτοί ήταν οι «ερυθρόλευκοι» που δεν μετείχαν στο ματς αλλά και ο Βίκτορ Σάντσεθ, ο οποίος δεν σταμάτησε τα....

πειράγματα σε Μήτρογλου και Χολέμπας!  Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος αποκαλούσε «Γκιούρδα» τον Κώστα Μανωλά, που αποκάλυψε ότι έπαιζε βόλεϊ μικρός.
Τον ρόλο του... Κουρνέτα έπαιξε ο Παπάζογλου, ο οποίος έκανε μια ωραία πάσα στον Μανωλά, που ολοκληρώθηκε με πόντο για την ομάδα τους. «Ποιος είσαι; Ο Κουρνέτας;» είπε ο Μανωλάς στον συμπαίκτη του!

Και άλλοι... τραβούσαν κουπί
Σαλίνο, Μασάντο, Μέγκιερι, Φουστέρ, Λυκογιάννης, Γιαννιώτης, Καραγκούνης, Σιώπης, Διαμαντάκος και Βίκτορ προτίμησαν το κανό.
Όσοι δεν συμμετείχαν σε κανένα από τα γκρουπ έκαναν χαλάρωμα και πισίνα, ενώ μετά το τέλος της προπόνησης όλοι απόλαυσαν έναν καφέ, ψάχνοντας λίγες στιγμές ξεκούρασης. Το πρόγραμμα κράτησε συνολικά σχεδόν μιάμιση ώρα.