Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Αντώνης Αυλωνίτης

Θα γράψω την άποψή μου, χωρίς καμία πρόθεση να παρέμβω στις σκέψεις , τις προθέσεις και τις αποφάσεις, του κυρίου Αντώνη Αυλωνίτη.
Έχω μάθει να γράφω ελεύθερα την άποψή μου και φυσικά να μην μηδενίζω τα πάντα.
Έγραψα πως τιμά τον κ.  Αυλωνίτη η παραδοχή του λάθους που είχε κάνει στο παρελθόν με δηλώσεις του....
και η δημόσια συγνώμη του.
Δεν φτάνει να είναι κάποιος καλός προπονητής, δεν φτάνει να είναι καλός άνθρωπος, αλλά να είναι και πολύ προσεκτικός και να βρίσκει την δύναμη να ζητά συγνώμη.
Ας πάμε τώρα στην ουσία.
Ο κ. Αυλωνίτης είναι γνώστης του ποδοσφαίρου, έχει αποκτήσει γνωριμίες στο χώρο και σίγουρα ξέρει και μπορεί να βοηθήσει τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Μεγάλο παράδειγμα θα πρέπει να είναι ο κ.  Στούπας. Κι αυτός ήταν προπονητής κι αυτός αγαπούσε τα Ψαχνά, αλλά δεν έμεινε ως προπονητής στην ομάδα.
Πήρε την θέση του προέδρου σε μια ομάδα που ήταν έτοιμη να διαλυθεί και σήμερα είναι παντοδύναμος και οδηγεί τον ΗΡΑΚΛΗ στα μεγάλα σαλόνια.
Διαβάζω και ακούω πως ο κ. Αυλωνίτης θα είναι ο προπονητής του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Ούτε το πιστεύω, ούτε και θέλω να το δω.
Δεν λέω πως δεν είναι ικανός ή άξιος για κάτι τέτοιο. Είναι και παραείναι. Δεν πρέπει όμως να μπεί σ΄ αυτή την περιπέτεια, αυτή την δεδομένη στιγμή, με την συγκεκριμμένη ομάδα.
Είναι έξυπνος άνθρωπος και ξέρει πως αυτή η επιλογή μπορεί να αποδειχθεί μοιραία για τον ίδιο και την ομάδα.
Εκτός από προπονητής, ο κ. Αυλωνίτης είναι και επιχειρηματίας. Αν οι επιχειρήσεις του πάνε καλά, τότε θα μπορέσει να βοηθήσει περισσότερο την ομάδα.
Όταν θέλεις να βοηθήσεις μια ομάδα, δεν βάζεις τον εαυτό σου στην θέση του προπονητή, αλλά βοηθάς να βρεθεί η καλύτερη λύση στο θέμα αυτό.
Αγαπητέ κύριε Αυλωνίτη, έχουμε μια κόντρα που κρατάει χρόνια.
Καλώς ή κακώς, αυτή είναι η αλήθεια. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να γράψω την άποψή μου. Εύχομαι να μην παρεξηγηθώ. ¨Οι φίλοι σας¨ σίγουρα έχουν άλλη άποψη και είναι σεβαστή από εμένα.
Εύχομαι να κάνετε την καλύτερη επιλογή, για το καλό του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και φυσικά για σας τον ίδιο.