Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Ντροπή σας

Ντροπή χίλιες φορές ντροπή.
Αγώνας του πρωταθλήματος ΝΕΩΝ της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ και βρήκαμε άνθρωπο ο οποίος είναι δάσκαλος είναι παιδαγωγός είναι προπονητής μικρών παιδιών και διδάσκει ήθος. Δεν τον γνωρίζω και ούτε θέλω να τον γνωρίσω.
Πίστευα και πιστεύω πως η ΕΠΣΕ δεν είναι οίκος ανοχής, δεν είναι τρούμπα, δεν είναι τίποτα απ΄ όλα αυτά.
Αυτό όμως δεν φτάνει να το λέω εγώ, αλλά πρέπει να το ......
αποδείξει η διοίκηση της ΕΠΣΕ  ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
Της πουτ......, έγινε στο ΠΑΡΚΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, γιατί κάποιος κύριος ο οποίος έχει φαίνεται την προστασία ηθικών, έντιμων και λογικών παραγόντων, μοίραζε κολοδάκτ....., σε μικρά παιδιά τα οποια μέχρι πριν λίγους μήνες του έδιναν μεροκάματο γιατί πίστευαν πως πέρα από ποδόσφαιρο θα τους διδάξει και ήθος.
Ο κ. Παπαδάκης θα πρέπει τώρα να προχωρήσει χωρίς καθυστέρηση στην αποβολή της ομάδας αυτού του κυρίου από το πρωτάθλημα και την απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους, σ΄ αυτόν τον κύριο που είναι ο βαρύμαγκας κι αυτός που κάπου ήθελε να βάλει το δάχτυλό του.
Τώρα το πως αυτός ο δήθεν μάγκας κέρδισε μικρή σημασία έχει, αλλά για την ιστορία το αναφέρω. Η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στην συνέχεια ο τερματοφύλακας την έπιασε. Ο διαιτητής κύριος Καρράς σφύριξε την λήξη του αγώνα και μετά η βοηθός του η κυρία Φεργάδη του είπε πως η μπάλα είχε περάσει την γραμμή και ο κ. Καρράς έδωσε γκόλ. Μικρή σημασία έχει το αποτέλεσμα, αφού μ΄ένα γκόλ η μπάλα πάει στα δίχτυα, ενώ ένα δάχτυλο και μάλιστα το μεσαίο δεν ψάχνει δίχτυα, αλλά κάτι άλλο.
Ντροπή στον ........, ούτε το όνομά του δεν γράφω και ντροπή σ΄ αυτους που θα διστάσουν να εφαρμόσουν τους κανονισμούς και να σεβασθούν τα μικρά παιδιά.
Σε προηγούμενο αγώνα τους έφταιγαν οι ΡΟΜΑ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ. Σήμερα τι έχουν να πούν οι ηθικοί και έντμοι;
Να συγχαρώ τον κύριο Καρρά τον διαιτητή ο οποίος έγραψε αυτά που είδε. Βλέπετε ο άνθρωπος είναι εκπαιδευτικός και ξέρει από παιδιά.