Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Η Ελλάδα των ¨κουμουνιστών¨

Το ΚΚΕ είναι αλήθεια πως έχει τους λιγότερους ¨κουμουνιστές¨ στις τάξεις του. Οι περισσότεροι είναι στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ. Εκεί έχουν συγκεντρωθεί οι πολλοί, ενώ λίγοι έχουν πάει και στη ΔΗΜΑΡ.
Ακούστε τις ομιλίες τους, διαβάστε τις ανακοινώσεις τους και θα ¨τα δείτε όλα¨.
Δεν είναι ανάγκη να είσαι έμπειρος πολιτικός αναλυτής για να διαπιστώσεις πως βρέθηκαν τόσοι πολλοί ¨κουμουνιστές¨στο πλευρό του Αλέξη.
Είναι αυτοί που πολλά χρόνια πριν είχαν δώσει μάχες για ....
να κάνουν πράξη συνθήματα όπως το ¨ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ¨ όπως το ¨ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ¨ το η ¨ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ¨  και πολλά άλλα.
Να τα ξεχάσουμε αυτά; Πέρασαν καλά με το ΠΑΣΟΚ σε όλες του τις μορφές και ήταν σε θέσεις κλειδιά στον μηχανισμό. Βουλευτές, Δήμαρχοι, Νομάρχες, Αρχισυνδικαλιστές, μέλη ΔΣ οργανισμών και πολλά άλλα. Ακόμη και τον Γιωργάκη στήριξαν αυτοί οι τύποι για να γίνει κυβέρνηση και σήμερα δηλώνουν αριστεροί!! Τι αριστεροί; ¨Κουμουνιστές¨ δηλώνουν οι άνθρωποι, αφού ουσιαστικά δύο στόχους έχουν. Πρώτος στόχος να μειώσουν την δύναμη του ΚΚΕ στο ελάχιστο και αν αυτό δεν το καταφέρουν τότε να το πείσουν να πει το ΝΑΙ σε μια κυβερνητική συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ!!
Όταν τους ρωτάς γιατί όλα αυτά που λέτε δεν τα κάνατε όταν είχατε κυβερνητική αυτοδυναμία, στρίβουν στην γωνία.
¨Κουμουνιστές¨ για γέλια είναι οι άνθρωποι και τίποτα περισσότερο.