Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Οι εγγυήσεις και οι εγγυητές. Το Καλοκαίρι πέρασε, αλλά δεν πέρασαν και πολλοι μήνες από τότε. Όσοι διαθέτουν έστω και ελάχιστη μνήμη θα πρέπει να θυμηθούν τι έλεγαν τότε. Θα πρέπει να θυμηθούν τις εγγυήσεις που ζητούσαν.
Θέλω να θυμισω στον κ. Βασίλη Ταρνανά τα όσα μου είχε πει.
Αγαπητέ πρόεδρε έλεγες τότε: ¨εγώ συμφωνώ, αλλά τι θα γίνει αν τα Χριστούγεννα οι ποδοσφαιριστές μείνουν απλήρωτοι και.....
ζητήσουν τα λεφτά τους; Τι θα κάνω εγώ αν δεν πληρωθούν; Θέλω εγγυήσεις". 
Πρόεδρε, τι έγινε σήμερα; Ποιοί εγγυήθηκαν τότε πως δεν θα είχε προβλήματα η ομάδα;
Τελικά κάποιοι ήθελαν να είναι διοίκηση στην ομάδα για να πάνε πίσω από τον πάγκο του ΑΟ ΚΥΜΗΣ και να βρίζουν τον πρόεδρο της ομάδας;
Εχουν μυαλό αυτοί οι άνθρωποι; Εχουν καταλάβει σε τι θέση έχουν φέρει την ομάδα;
Τέλος πάντων. Κύριε Ταρνανά, κάνατε πολλά γι΄ αυτή την ομάδα. Κάντε κάτι για τελευταία φορά.
Κρατήστε 2-3 ανθρώπους της εμπιστοσύνης σας και αύριο το πρωί πάρτε την ομάδα στα χέρια σας χωρίς εξαρτήσεις από κανέναν. Κάποιοι κύριοι έβαλαν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ σε περιπέτεια για να κάνουν τα κέφια τους. Παριστάνουν τους παράγοντες χωρίς να έχουν βάλει ούτε 100 ευρώ.
Πήγε νεαρός ποδοσφαιριστής και τους είπε πως θέλει να πάει έστω στην ομάδα νέων του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και κάποιος ¨αρμόδιος¨ του είπε πως τώρα φτιάχνουν οι μπουλντόζες το γήπεδο και πως το λεωφορείο είναι χαλασμένο και δεν μπορούν να μεταφέρουν τους ποδοσφαιριστές!!!!!
Κατάλαβε κανείς κάτι;