Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Τα παιχνιδάκια τους

Δεν μ΄ ενδιαφέρουν τα παιχνιδάκια κανενός παράγοντα του ποδοσφαίρου και ιδιαίτερα αυτών οι οποίοι μπλέκουν τα πάντα για να εμφανισθούν ως οι καλοί και να παρουσιάσουν άλλους ως κακούς, ως άσχετους κλπ.
Τους λυπάμαι ειλικρινά γιατί δεν σέβονται ούτε τις φιλίες τους ούτε τίποτα.
Προσωπικά δεν μ΄ ενδιαφέρει το θέμα, αλλά δεν μπορώ να ανεχθώ αυτά τα παιχνιδάκια τους σε βάρος ανθρώπων οι οποίοι προσφέρουν στο ποδόσφαιρο και μέσα από την προσφορά τους έφτασαν εκεί που έφτασαν.
Τελικά στην Εύβοια δεν θέλουν κάποιοι ή δεν αντέχουν αν θέλετε να ....
βλέπουν τους άλλους ν΄ ανεβαίνουν ψηλά στην ηγεσία του ποδοσφαίρου ή όταν μιλάμε για διαιτητές να μην μπορούν να χωνέψουν πως διαιτητής από την Εύβοια σφυρίζει στη ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ.
Έχω μια απορία. Συκοφαντούν καθημερινά τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΟ και πρόεδρο της ΕΠΣΕ κ. Παπακωνσταντίνου και το ΔΣ της ΕΠΣΕ δεν αισθάνθηκε την ανάγκη, να βγάλει μια ανακοίνωση στήριξης στον άνθρωπο ο οποίος έχει την στήριξη των ομάδων της Εύβοιας. Κρίμα κύριοι. Κρίμα γιατί θα πείτε πως είναι κακός ο Παπακωνσταντίνου, αν πάψει να στηρίζει κάποιους από εσάς.
Συκοφαντούν κάποιοι τον κ. Κάμπαξη και δεν είδαμε ούτε μια ανακοίνωση της Επιτροπής Διαιτησίας ή του Συνδέσμου Διαιτητών Εύβοιας. Γιατί άραγε; 
Κύριοι είναι τυχαίο πως οι συκοφάντες γράφουν πάντα καλά λόγια για κάποιους από εσάς;
Είναι τυχαίο πως πολλές φορές μας λένε πως αν δεν υπήρχατε εσείς δεν θα υπήρχε Ευβοϊκό ποδόσφαιρο;
Να ξέρετε πως όλοι θα περάσετε από την κρίση των παραγόντων του ποδοσφαίρου, αλλά και των πολιτών.
Των παραγόντων του ποδοσφαίρου όταν έρθει η ώρα των εκλογών της ΕΠΣΕ και των πολιτών όταν έρθει η ώρα των Δημοτικών εκλογών, αφού μαθαίνω πως κάποιοι θα είσθε και υποψήφιοι.
Αυτή η ώρα θα είναι δύσκολη και θα χρειασθεί να την περάσετε μόνοι σας, αφού στηρίξατε τα πάντα σ΄ αυτούς που δεν μπορούν να σας προσφέρουν  τίποτα.
Θέλω να πιστεύω πως ο κ. Κάμπαξης και ο κ. Παπακωνσταντίνου δεν πρέπει να στεναχωρηθούν μ΄ αυτά που συμβαίνουν, αλλά να πάψουν ν΄ αντιμετωπίζουν με καλοσύνη κάποιους, γιατί στο τέλος θα τους πούνε και μαλάκες.