Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ,Πρόεδρος ΑΕΚ Χαλκίδας, (ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ 104,1)

Μεγάλη η νίκη αλλά το γήπεδο είναι ντροπή για την πόλη της Χαλκίδας

Το χτίσιμο της ομάδας της ΑΕΚ Χαλκίδας φαίνεται να έχει γερά θεμέλια και αυτό δείχνουν τα αποτελέσματα. Μεγάλη νίκη χαρακτήρισε ο Πρόεδρος κ. Ελευθεριάδης το αποτέλεσμα της ομάδας του επί των ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ και τόνισε πως με αυτοσυγκέντρωση θα...
προχωρήσουν στο κύπελλο και στο πρωτάθλημα και εκτός των άλλων φιλοδοξούν να προσφέρουν καλό θέαμα στον κόσμο.
Οι έμπειροι ποδοσφαιριστές βοήθησαν αρκετά μέχρι τώρα και θα συνεχιστεί η προσπάθειά τους και με τα νέα παιδιά που θα μπουν στο ροστερ της ομάδας από τον Δεκέμβριο.
Τι να πει όμως κανείς για τις γηπεδικές εγκαταστάσεις της ΑΕΚ; ''Ντρέπομαι ειλικρινά, είναι ντροπή για την πόλη μας, όταν τόσος κόσμος περνά καθημερινά από το χώρο του Πάρκου του Λαού και αντικρίζει αυτή την ασχήμια. Δεν υπάρχει εξέδρα, τα αποδυτήρια σε κακή κατάσταση, πατάς στο γήπεδο και δεν ξέρεις τι θα πατήσεις. Αυτά είναι τα εμπόδια και οι τρικλοποδιές για μας που θέλουμε να προσφέρουμε στον αθλητισμό'' είπε ο κ. Ελευθεριάδης.
Την προηγούμενη εβδομάδα τεχνικός που είδε τον χλοοτάπητα του γηπέδου διαπίστωσε ότι το καουτσούκ από 3 πόντους που θα έπρεπε να είναι, έχει μείνει στον 1 πόντο(!!!) με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους ποδοσφαιριστές. Και να σκεφτεί κανείς ότι υπάρχουν γήπεδα σε πολύ καλή κατάσταση στην περιφέρεια ενώ η πόλη της Χαλκίδας υστερεί.