Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Μεγάλος ο πόνος σας

Αγαπητά κοπρόσκυλα, φαίνεται πως σας ενοχλεί η παρουσία μου και φυσικά πολύ θα θέλατε να μην υπήρχε το apopsignomi, για να μπορείτε εύκολα να κάνετε το παιχνιδάκι του τέως σε βάρος της Εύβοιας.
Ως δίποδα κοπρόσκυλα ξέρετε καλά την πρακτική της κωλοτούμπας. Υπήρξατε κολλητοί του Παπακωνσταντίνου, του Πίσχινα και όλων των συνεργατών τους, μέχρι την ώρα που ο Παπακωνσταντίνου με τις δικές του και μόνο δυνάμεις εκλέχθηκε στην διοίκηση της ΕΠΟ και μάλιστα την υπηρετεί ως ....
αναπληρωτής πρόεδρος και στην συνέχεια ως αντιπρόεδρος. Η ζήλια σας τύφλωσε και περάσατε στον πόλεμο, ακολουθώντας τα θέλω του κ. Γκαγκάτση.
Σας ενοχλεί αυτό που πέτυχε ο κ. Παπακωνσταντίνου.
Σας ενοχλεί που βοηθάει την Εύβοια περισσότερο από πολλούς άλλους.
Προσπαθήσατε να πείσετε τον κ. Πίσχινα να αφήσει τον κ. Παπακωνσταντίνου και αυτό το είχατε σίγουρο πως θα γίνει. Όταν καταλάβατε πως ο κ. Πίσχινας δεν είναι πουλητάρι αρχίσατε την επίθεση προς το πρόσωπό του και την οικογένειά του.
Να ξέρετε πως αυτό δεν σας τιμά και ευτυχώς που το καταλάβατε.
Πάμε τώρα παρακάτω.
Αγαπητά κοπρόσκυλα ποιος θα διοικήσει την ΕΠΣΕ, αν αποχωρήσει ο κ. Παπακωνσταντίνου;
Ο κ. Κιούσης; Αυτός δεν διοικούσε μέχρι πριν λίγο καιρό; Αυτός δεν ήταν ο Γραμματέας της Ενωσης;
Αχυράνθρωπος ήταν; Ας μας πει επιτέλους τι ρόλο είχε. Αν άλλοι έκαναν κουμάντο και αυτός απλά είχε την καρέκλα, τότε απλά δεν κάνει για πρόεδρος.
Είναι γνωστό σε όλους ποιοι και για ποιο λόγο θέλουν την διοίκηση της Ένωσης.
Έχουμε χρόνο και θα τα γράψουμε όλα. Δεν μπορούμε όμως να καταλάβουμε εσάς οι οποίοι είσθε γνωστοί και οι οποίοι έχετε αποτύχει ως παράγοντες και ως άνθρωποι της ενημέρωσης. Είναι δυνατόν οι αποτυχημένοι, να θέλουν να διοκήσουν την ΕΠΣΕ;
Όταν δεν μπορείς να οργανώσεις ένα περίπτερο, θέλεις ν΄ αναλάβεις ένα πολυκατάστημα;
Τέλος πάντων. Συνεχίστε τον πόλεμο και την λάσπη εναντίον μου. Εγώ θα συνεχίσω να στηρίζω την διοίκηση της ΕΠΣΕ με τις λίγες δυνάμεις που διαθέτω, χωρίς να δέχομαι εντολές από κανέναν.
Πόντιος Πιλάτος δεν θα γίνω και ούτε θα δηλώσω ουδέτερος για να τα έχω καλά με όλους.
Όποιος θα είναι υποψήφιος θα δεχθεί την κριτική, του αρέσει δεν του αρέσει.
Όποιος δεν το αντέχει ας μην είναι υποψήφιος.
Είναι βέβαιο πως οι αχάριστοι και ζηλόφθονοι δεν στηρίζουν Παπακωνσταντίνου, αλλά αυτοί είναι ελάχιστοι και θα το διαπιστώσουν στην κάλπη.