Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΒΑΘΕΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΟΤΣΙΚΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Γ΄ τάξη του Δημοτικού Σχολείου Βαθέος επισκέφτηκε το Μέγαρο Κότσικα την Τετάρτη 10/12/2014, στα πλαίσια των εκπαιδευτικών του εκδρομών, κατόπιν πρωτοβουλίας του Διευθυντή του Α. Νικολακάκη. Συνοδευόμενοι από τις δασκάλες τους κ. Ελ. Μελέμη και Ευθ. Βελώνη, οι μικροί μαθητές είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στην αίθουσα Τελετών και στην ....
αίθουσα Συνεδριάσεων του κτιρίου. Την υποδοχή των μαθητών και την αναλυτική παρουσίαση της ιστορίας του κτιρίου και των χρήσεων του, ανέλαβε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γεώργιος Γιαννούκος, με την βοήθεια του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Χαλκίδας κ. Παναγιώτη Καράβα.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, μοιράστηκε στους μαθητές το αναγκαίο υλικό για την εκπαιδευτική προσέγγιση του  χώρου, με βάση το οποίο ο κ. Γιαννούκος ανέλυσε στους μαθητές την λειτουργία του θεσμού του Δημοτικού συμβουλίου και ευρύτερα των δομών του Δήμου. Οι μικροί επισκέπτες, αφού έθεσαν στον κ. Γιαννούκο απορίες που είχαν ήδη προετοιμάσει σε σημειωματάρια από το σχολείο, αποχώρησαν εντυπωσιασμένοι από το Μέγαρο Κότσικα.