Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Ν  Τ Υ Π Ο Υ
Την Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015, επισκέφθηκαν το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσόστομο, μαθητές της Β΄ και Γ΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Βατώντα Νέας Αρτάκης, συνοδευόμενοι από τις δασκάλες τους. Οι μικροί μαθητές, προηγουμένως, επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του ραδιοφωνικού σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως μας όπου συμμετείχαν στην εκπομπή «Η φωνή των παιδιών»,.
Ο Σεβασμιώτατος υποδέχθηκε τους μαθητές στην Αίθουσα του Θρόνου της Ιεράς Μητροπόλεως, οπού τους προσέφερε γλυκίσματα και συζήτησε μαζί τους, ενώ τα παιδιά, ως αντιπροσφορά αγάπης προς τον Επίσκοπό τους , τραγούδησαν παιδικά ...
τραγούδια. Λίγο πριν αναχωρήσουν, ο Σεβασμιώτατος τους προσέφερε από μια ευλογία.
Την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015, αντιπροσωπεία παιδιών του Λυκείου Βασιλικού, επισκέφθηκαν το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσόστομο στο Γραφείο του, ώστε να του επιδώσουν προσωπικά το προϊόν του Εράνου Αγάπης που διενήργησαν εντός του Σχολείου τους πριν τα Χριστούγεννα, ώστε να ενισχυθεί το φιλάνθρωπικό έργο της Τοπικής μας Εκκλησίας.
Ο Σεβασμιώτατος υποδέθηκε τις μαθήτριες και τη συνοδό τους καθηγήτρια θεολογίας κ. Κωνσταντίνα Γιαλού και συζήτησαν για αρκετή ώρα το ζήτημα της καλλιέργειας της φιλανθρωπίας εντός του Σχολείου, ενώ τις ενημέρωσε για το φάσμα της φιλανθρωπικής δράσης της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος και των Ιδρυμάτων της.
Οι μαθήτριες επέδωσαν το συλλεχθέντα χρήματα στο λογιστήριο της Ι. Μητροπόλεως και έλαβαν αμέσως τη σχετική απόδειξη.
Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τα παιδιά για την πράξη τους αυτή και τους προσέφερε από μια ευλογία.