Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Γ. ΛΑΜΠΡΟΥ, προπονητής Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ(ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ 104,1)

Η ουσία είναι να φτιάξουμε έναν μεγάλο Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ

Στέλνοντας το μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις, ο προπονητής του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ, μέσα από μια φράση έδωσε την ουσία για το πως πρέπει να αντιμετωπιστεί αυτή η ομάδα τώρα και στο μέλλον. ''Πρέπει να φτιάξουμε μια ομάδα μεγάλη, που θα πάρει το δρόμο της και θα είναι αντάξια της ιστορίας της. Δεν έχει σημασία ποιος θα είναι ο προπονητής ή αν θα φύγουν ή...
θα μείνουν κάποιοι στη διοίκηση''.
Ο Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ πέτυχε μια άνετη νίκη με αντίπαλο τη ΣΚΥΡΟ, χρησιμοποιώντας και 6 ποδοσφαιριστές κάτω των 20. Νεανική ομάδα εμφανίστηκε στο σύνολό της σε αυτόν τον αγώνα, δοκιμάζοντας τις δυνατότητές της. Το πρωτάθλημα όμως δεν έχει κριθεί ακόμη και το πρόγραμμα είναι δύσκολο από εδώ και πέρα. Ερωτηθείς σχετικά ο κ. Λάμπρου είπε: ''Έχουμε το πιο δύσκολο πρόγραμμα. Προετοιμαζόμαστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και ψάχνουμε την κάθε λεπτομέρεια σε κάθε παιχνίδι που δίνουμε. Η διαφορά με τον α΄ γύρο είναι ότι τώρα έχουμε περισσότερες επιλογές από τον πάγκο και σίγουρα θα πάμε δυνατά σε αυτά τα παιχνίδια''.
Το επόμενο παιχνίδι είναι με τον ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟ, το οποίο χαρακτήρισε δύσκολο αφού η ΤΡΙΑΔΑ είναι μια δυνατή και με  καλό προπονητή ομάδα. ''Πιστεύω να κάνουμε το καλύτερο κι εκεί'' σημείωσε.
Τέλος ο κ. Λάμπρου ευχήθηκε τα καλύτερα για τις ομάδες του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ στους αγώνες που δίνουν αυτό το Σαββατοκύριακο, τονίζοντας πόσο περήφανους μας έχουν κάνει τα τελευταία χρόνια.