Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Α.Π.Σ. Παντριαδικός

Το ΔΣ του ΑΠΣ Παντριαδικου οσον αφορα τις δηλωσεις του Βασιλη Ανεστη για το οτι ζητησαμε το παιχνιδι , ας ξεκαθαρισουν αν το ειπε ο Γραμματεας η ο Προεδρος, η ενας απλος φιλαθλος διοτι ο Προεδρος και ο Γραμματεας ηρθαν μαζι στο γηπεδο στην ληξη του πρωτου ημιχρονου.
Στο οτι χτυπηθηκαν παιχτες , εχουμε την υποχρεωση να δηλωσουμε οτι δεν χτυπηθηκε κανενας παιχτης της ΕΝΩΣΗΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ διοτι τα παιδια ηρθαν επαιξαν για την φανελα που φορουσαν και εφυγαν σαν κυριοι με την συνοδια των παιχτων μας και τον παραγοντων μας με ασφαλεια προς τα αυτοκινητα τους. Εκτος απο το ανανδρο και δειλο ανθρωπακι που λεγεται Βασιλης Ανεστης ....ο οποιος προκαλουσε συνεχως τον προπονητη μας τους παιχτες μας αλλα και τον κοσμο, πιανοντας τα γεννητικα του οργανα και λεγοντας οτι τους ''Γα....ει'' και οτι θα μας ριξει κατηγορια μονος του!
Στο τελος κ ενω τον συνοδευουν οι παιχτες μας ΣΤΑΥΡΟΥ και ΚΟΥΡΟΥΠΗΣ μαζι με την Αστυνομια προς το αυτοκινητο του ειπε σε εντονο υφος στον γραμματεα της ομαδας μας κ. Σουλιο Αγγελο '' σε γα.....σα και φευγω'' δυναμιτιζοντας το κλιμα για αλλη μια φορα! (Μπορειτε να ρωτησετε και τους Αστυνομικους εαν τα λεγομενα προς τον γραμματεα ειναι αληθινα)
Ετσι γνωστοποιουμε σε ολους οτι για ολα ειναι υπευθυνος ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ διοτι προκαλουσε συνεχως ολους.
Επισης μια βδομαδα πριν το παιχνιδι ειχαν δηλωσει ανοιχτα οτι ερχονται στην Τριαδα για το διπλο για να ριξουν την ομαδα μας στην Α2 κατηγορια σαν εκδικηση προς τον Προεδρο της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ Κυριο Γιαννη Παπακωνσταντινου , λεγοντας οτι θα ''γα...σουμε την Τριαδα επειδη ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ στηριζει την Χαλκιδα για να βγει Γ εθνικη!''