Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Η άποψή μας

Εντάξει. Μπορεί κάποιοι να προσπαθούν τώρα να οργανωθούν ώστε να μπορέσουν να εφαρμόσουν το σχέδιο ενάντια στον κ. Παπακωνσταντίνου, αλλά τους λέμε πως όταν αυτοί  πήγαιναν εμείς γυρίζαμε από τα επικοινωνιακά σεμινάρια ή, όπως λέει ο λαός, από τα μαθήματα προπαγάνδας.
Καμία ομάδα από τον ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟ, τον ΛΗΛΑ και το...
ΑΥΛΩΝΑΡΙ δεν θα υποβιβαστεί στη Β΄ Κατηγορία αφού ο Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ δεν θα χάσει την άνοδο στην Γ΄ Εθνική. Οι μόνοι που δεν θέλουν τον Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ στη Γ΄Εθνική είναι οι κοπροσκυλοκοτούλες, για  να  κατηγορήσουν πάλι τον Παπακωνσταντίνου. Είναι αυτοί οι ίδιοι που βρήκαν εργολάβους και κατασκευαστές και τους έβαλαν στο παιχνίδι της βίας και της συκοφαντίας.
Ο ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ, ο ΛΗΛΑΣ και το ΑΥΛΩΝΑΡΙ θα δώσουν τη μάχη στον αγωνιστικό χώρο και θα αφήσουν τους τραμπούκους και τους συκοφάντες να ψάξουν κορόιδα. Ο κύριος, ο οποίος συκοφαντεί τους πάντες, είναι αυτός που παρακαλούσε τον Παπακωνσταντίνου και την ΕΠΣΕ για πολλά  και στη συνέχεια καθόταν μαζί τους στο ίδιο τραπέζι. Υπάρχει η δήλωση που είχε κάνει πριν τις εκλογές της ΕΠΣΕ, όταν είχε πει και ποιον θα ψήφιζε!!!
...σε λίγο η συνέχεια