Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Ο κ. ΜΑΚΑΡΙΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΦΧ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, χθες, Τετάρτη 29 Ιουλίου, στο ανοιχτό θέατρο Κωτσόπουλου, η πρώτη φετινή συγκέντρωση των μελών και φίλων του Σ.Φ. Χαλκίδας «Τρελά Νερά», κατά την οποία με ομοφωνία και σε πανηγυρικό κλίμα ανακηρύχθηκε ως νέος αρχηγός ο κ. Σταύρος Μακαρίου.
Ο νέος επικεφαλής των οργανωμένων φιλάθλων της Χαλκίδας ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό του και με ιδιαίτερη χαρά αποδέχθηκε την τιμητική πρόταση και απόφασή τους.
Στη συνέχεια ο κ. Μακαρίου στην ομιλία του συνεχάρη την ομάδα και ....

τους προπονητές για την άνοδο του Α.Ο. Χαλκίς στη Γ’ Εθνική κατηγορία, τόνισε τη συνεισφορά στην επιτυχία αυτή της προηγούμενης διοίκησης της ομάδας και επιβεβαίωσε τη στήριξη των φιλάθλων στη νέα διοίκηση για μία εξίσου σπουδαία πορεία στη νέα κατηγορία.
Ακόμη ευχαρίστησε τους οργανωμένους φιλάθλους αλλά και όλους όσοι ήρθαν στο γήπεδο και στήριξαν την ομάδα της πόλης και τους χαρακτήρισε υπέροχους ανθρώπους που με πάθος και σοβαρότητα έδωσαν και κέρδισαν τη μάχη της κερκίδας..
Τέλος ο κ. Μακαρίου απηύθυνε ανοιχτό κάλεσμα σε όλες τις Χαλκιδέες και όλους τους Χαλκιδέους να πυκνώσουν τις τάξεις των οργανωμένων φιλάθλων και να έρθουν και πάλι στο γήπεδο για την ομάδα της Χαλκίδας.
Τη θέση στον Κ. Σταύρου Μακαρίου παρέδωσε ο κ. Τάσος Σέρρας, ο οποίος ήταν για 6 χρόνια επικεφαλής στον Σ.Φ. Χαλκίδας «Τρελά Νερά» (2009-2015) όντας ένας από τους ιδρυτές της αναγέννησης του. Ο πρώην επικεφαλής ευχήθηκε στο νέο αρχηγό καλή επιτυχία και δήλωσε πως θα στηρίξει τον κ. Μακαρίου και θα τον βοηθήσει σε ότι χρειαστεί.
Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Χαλκίδας «Τρελά Νερά», προχωράει με ενότητα, στηρίζοντας τις προσπάθειες της νέας διοίκησης, έχοντας στόχο να δώσει βροντερό παρόν στα γήπεδα.