Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Απάντηση σε μήνυμα

Αγαπητέ κύριε, δεν θ΄ απαντήσω στις ύβρεις και στις βλακείες σας, γιατί το δικό μου στομάχι χωράει πολλά και 44 χρόνια τώρα, έχει δεχθεί και έχει χωνέψει πολλές βλακείες τέτοιου είδους.
Σας ενόχλησε ένα σχόλιο που έγραψα για τους τερματοφύλακες του ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ.
Γνωρίζω και τους δύο, αφού τους έχω δει σε αγώνες, όχι μόνο με τον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ, αλλά και με τις ομάδες που ήταν πριν.
Μακάρι τα παιδιά να εξελιχθούν και να γίνουν οι καλύτεροι....
τερματοφύλακες της Ελλάδας. Αυτή την στιγμή όμως δεν είναι σε θέση να χαρακτηρισθούν ως βασικοί για την θέση του τερματοφύλακα στον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ.
Ο προπονητής κ. Μαστραγγελής και ο συνεργάτης του κ. Γατόπουλος ξέρουν πολύ καλά το θέμα και οι γνώσεις τους φυσικά είναι γνωστές σε όλους μας. Αυτοί λοιπόν αποφασίζουν και θα διαχειρισθούν το πρόβλημα με τον καλύτερο τρόπο.
Αυτά που μας είπε ο κύριος που μας τηλεφώνησε, ειλικρινά μας στενοχώρησαν αλλά δεν μας ενόχλησαν. Με μια επιφύλαξη, καταλάβαμε ποιος ήταν, αλλά να ξέρει πως ουδέποτε παρεμβαίνουμε στο έργο των προπονητών. Ποτέ δεν θα βρεθεί προπονητής να μας κατηγορήσει πως του κάναμε υποδείξεις ή του ζητήσαμε να χρησιμοποιήσει κάποιον ποδοσφαιριστή.
Ευχόμαστε τα καλύτερα στους νεαρούς τερματοφύλακες του ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ και πιστεύουμε πως αν ακούνε τους προπονητές τους και δουλεύουν σωστά, θα τα καταφέρουν.