Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ θα είναι την Κυριακή στο γήπεδο και θ΄ αντιμετωπίσει τον ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ, αλλά δεν θα είναι όπως θα έπρεπε.
Θα κουβαλάει μαζί του την αποτυχία του να είναι ομάδα όπως ήταν τα τελευταία χρόνια με την απίστευτη πορεία στην Β΄ Εθνική.
Η αχαριστία θα είναι σε όλα τα σημεία του γηπέδου με την μορφή μικρού σύννεφου πάνω από τα κεφάλια πολλών.
Είμαι βέβαιος πως από το γήπεδο θα απουσιάζουν οι άνθρωποι που οδήγησαν τον ΗΡΑΚΛΗ στα σαλόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και δεν θέλουν πλέον....
να έχουν καμιά επαφή με αυτόν που σήμερα εξακολουθούμε να λέμε ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ.
Την τελευταία στιγμή κι ενώ όλα είχαν τελειώσει και οι Ψαχνιώτες "τελείωσαν" τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ, ο πρόεδρος της ΕΠΣΕ κ. Παπακωνσταντίνου θέλησε να δώσει το φιλί της ζωής ώστε να μην έχουμε μια ακόμη αποχώρηση από το πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ όπως συνέβη με την ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ και τον ΑΟ ΚΥΜΗΣ τα προηγούμενα χρόνια.
Η συνέχεια όμως φόρτωσε με αχαριστία τους πάντες. Δεν σεβάστηκαν τους ανθρώπους οι οποίοι κράτησαν ζωντανή την ομάδα και έκαναν προπονήσεις όλο αυτό το διάστημα.
Αλήθεια γιατί δεν σεβάστηκαν τις δεσμεύσεις προς τους ποδοσφαιριστές;
Ήταν πολλά τα 200-300 ευρώ στα οποία είχαν συμφωνήσει τα παιδιά και ήταν στο γήπεδο;
Η διοικούσα επιτροπή πρόδωσε την εμπιστοσύνη αυτών των παιδιών και το μόνο που φρόντισε να κάνει ήταν να δώσει τα κλειδιά.
Κύριοι η αχαριστία δεν θα ξεπερασθεί. Θα το διαπιστώσετε σύντομα.
Η συμπεριφορά απέναντι στα νέα παιδιά τα οποία ήρθαν στην ομάδα για να στηρίξουν την προσπάθεια του ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών άξιζαν καλύτερης μεταχείρισης και όχι να βρεθούν απέναντι στον εκβιασμό του τόσα δίνω κι άμα θες.
Λυπάμαι, αλλά κάποιοι έχουν μεγάλες ευθύνες.