Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

ΚΑΛΗΜΕΡΑ - Ποιοι στηρίζουν Τόλια;

 Να γράφουμε τα πράγματα με το όνομά τους. 
Κάποιοι ήταν και είναι πάντα στο πλευρό του κυρίου Τόλια για ευνόητους λόγους.
Αύριο θα κάνουν την κωλοτούμπα τους αν χρειασθεί, αλλά αυτό λίγη σημασία έχει.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες εμείς πριν καν φτάσουμε στις γενικές συνελεύσεις όπου μη μέλη του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και μη μέλη ήταν υποψήφιοι και εκλέχθηκαν, είχαμε γράψει το τι θα συμβεί. Τότε είμασταν μόνοι μας. Σιγά σιγά όμως όλοι κατάλαβαν που θα οδηγούσε τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ο κ. Τόλιας και η κουρτίνα Κοτσάτου. Αυτή είναι η πραγματική κουρτίνα και όχι αυτή που λέει ο κύριος Τόλιας.
Σήμερα μόνο κάποιοι οι οποίοι πέρασαν από τον Εθνικισμό....
στον Σοσιαλισμό και μετά στο πρώτη φορά αριστερά, μόνο και μόνο για να έχουν θέση και λόγο, συνεχίζουν  να είναι η κουρτίνα του κ. Τόλια και του κ. Κοτσάτου!!!
Οι αθεόφοβοι άκουγαν τον κ. Τόλια να χαρακτηρίζει τον κ. Στούπα, τον κ. Καρυστινό και τον κ. Ταρνανά κουρτίνα, να διασύρει τους ποδοσφαιριστές, να λέει πως δεν παρέλαβε ομάδα, ενώ παρέλαβε πρωταθλήτρια και με άνοδο στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ ομάδα και έκαναν την πάπια, γιατί αυτή την εντολή είχαν από τον πατριάρχη του γλειψίματος.
Δεν υπάρχει ραδιοφωνική αθλητική εκπομπή, δεν υπάρχει σελίδα στο διαδίκτυο εκτός από αυτή των δήθεν, που να στηρίζει τον κ. Τόλια και τον κ. Κοτσάτο.
Το αστείο ξέρετε ποιο είναι;
Είναι αυτοί που ήθελαν την ΘΗΒΑ στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ και αυτοί οι οποίοι έσπρωχναν τον κ. Βυλιώτη να κάνει επιθέσεις σε άλλα ΜΜΕ.
Τα ξεχάσαμε αυτά;
Είναι αυτοί οι οποίοι αν βρεθούν μπροστά στον Στούπα θα καταπιούν την γλώσσα τους και ούτε για πλάκα δεν θα πούνε την λέξη κουρτίνα.
Αυτά να τα βλέπουν οι κύριοι Στούπας, Καρυστινός και Ταρνανάς.
Να ξέρετε όμως όλοι πως αυτοί οι τύποι δεν θ΄ αργήσουν να κάνουν την κωλοτούμπα και να ξεχάσουν τον κ. Τόλια και να βρεθούν δίπλα στους επόμενους όποιοι κι αν είναι αυτοί.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, εμείς καλωσορίζουμε όλους όσους κατάλαβαν την πραγματικότητα
και τους καλούμε να συνεχίσουν τον αγώνα, για το αύριο του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.


 ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ
https://eviateam.wordpress.com/2015/10/27/%CE%B1%CE%BF-%CF%87%CE%B1%CE%BB%CE%BA%CE%B9%CF%83-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%B5%CF%83-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%BA%CF%84%CE%B5%CF%83-%CE%B1%CF%86%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CE%B9%CE%BA/#more-11909


ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ
 http://eviagoal.blogspot.gr/2015/10/blog-post_212.html


ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ
http://eviagoal.blogspot.gr/2015/10/blog-post_757.html


ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ
http://kontastaspor.blogspot.gr/