Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

16o 6/Θ. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
   Ο "κήπος των ευχών" στο 16ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας υλοποιείται!!!!! Όταν υπάρχει μεράκι, φιλότιμο και φαντασία δημιουργούνται μικροί παράδεισοι, για να κρύβονται εκεί μικροί εγωιστές γίγαντες !!!!!!!
   Σε αυτόν τον κήπο  υποδεχήκαμε στις 22/10/2015 100 μικρούς μαθητές από το 16ο, 17ο και 23ο Δημοτικό και όχι μόνο, για να ταξιδέψουν και να περπατήσουν μαζί με την ομάδα Φιλαναγνωσίας του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας,σε...

μονοπάτια φεγγαροσκεπασμένα!!!!!!!!!
   Έχουμε την ανάγκη να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας που χρηματοδότησε οικονομικά την προσπάθειά μας, αλλά και τα Ανθοπωλεία «Δαριβέρης» και ιδιαίτερα την Κα Μαρία Δαριβέρη που στήριξε τη δράση μας και μας προσέφερε δωρεάν 30 και πλέον γλάστρες με λουλούδια για τον κήπο μας.
  

Εμείς οι μαθητές και οι δάσκαλοι του 16ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας γράφουμε και ζωγραφίζουμε στον τοίχο αυτό που είπε ο μεγάλος πνευματικός άνθρωπος  Ν. Καζαντζάκης   «Όσο θα υπάρχουν στον κόσμο παιδιά, ζώα και λουλούδια, μη φοβάστε, όλα θα πάνε καλά»

Ο Διευθυντής
Αυξωνίδης Αριστείδης