Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

AO ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΦΡΑΤΙΟΥ – Α.Ε.Λ 0 – 0

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΣ
 

Σε ένα αγώνα με δυνατές μονομαχίες και πάθος για την νίκη και από τις δύο ομάδες η νεανική ομάδα της ΑΕΛ ήρθε ισόπαλη χωρίς γκολ στο Αφράτι απέναντι στην τοπική ομάδα. 
Η ομάδα μας σε όλο τον αγώνα προσπάθησε με καλή κυκλοφορία και  γρήγορο ρυθμό να δημιουργήσει φάσεις για γκολ που θα έφερνε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. 
Οι  Αργύρης στο 30΄ και 70΄, Μπουραντάς 42΄,Μικράκης 80΄και Φλώρος 82΄έφτασαν κοντά στο γκολ χωρίς όμως να το καταφέρνουν και το τέλος του αγώνα να .....
βρίσκει Αφράτι και ΑΕΛ να παίρνουν από ένα βαθμό. 
Καλή η διαιτησία των κ.κ. Δανιηλίδη,  Καντάρη και Γεωργούλη..
ΑΕΛ
Χιώτης,  Χατζηαντωνάκης,  Αναγνώστου ( 74΄Μικράκης ), Παπαγεωργίου, Μπουραντάς  Αποστ., Κορκόβελος , ( 56΄Μικράκης ),Ποδάρας ( 58΄ Φλώρος ), Αργύργης, Κακός (86΄Λάμπρου ) , Κέντρος  ,Μαρίνος.   
 Η ομάδα μας ευχαριστεί την ομάδα του Αφρατίου για την άψογη φιλοξενία που είχε η ομάδα μας.
 Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα παίξει την Κυριακή 8/11 και ώρα 15.15  στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου  με τον ΑΟ Μαρμαρίου.
Με νίκες συνέχισαν οι ομάδες Νέων και Παίδων στα αντίστοιχα πρωταθλήματα.
Η ομάδα των Νέων και με γκολ των Νάνου, Σπυράκη και Παπαγεωργίου κέρδισε 3-0 την ομάδα του ΠΑΟΚ Κανήθου, ενώ η ομάδα των παίδων κέρδισε  5-0 την ομάδα τις Ακαδημ./Απόλλων Ερέτριας με γκολ των Καλέντζη,Τζάνου,Μαόφη,Παπασχόλη και Ζάνιου.