Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

ΛΗΛΑΣ Βασιλικού

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, έχω αναλάβει τις ευθύνες μου και εξηγήσει πολλές φορές τα πάντα στον Πρόεδρο της ομάδας του ΛΗΛΑ Βασιλικού κ. Κοτσίφη. Το ίδιο έχω κάνει και προς τον πρώην Πρόεδρο και Γενικό Γραμματέα τώρα κ. Κικίδη. Κατά καιρούς έχω εξηγήσει πολλά και προς άλλα μέλη του Δ.Σ. της ομάδας. Κουράστηκα όμως να δίνω εξηγήσεις.
Στις κατ΄ιδίαν συζητήσεις, κανείς δεν με κατηγόρησε. Ίσως να διαφωνούμε σε κάτι. Εμάς η δουλειά μας είναι να γράφουμε την άποψή μας, την οποία όμως θα....

στηρίζουμε σε γεγονότα και όχι σε φαντασιώσεις. Αυτό φυσικά και δεν αρέσει. Όλοι παραδέχονται πως γράφουμε αλήθειες αλλά θα ήθελαν να μην τις γράφουμε.
Κύριοι, αυτή είναι η δουλειά μας. Αν αύριο θα πήγαινα να ασφαλίσω ένα αυτοκίνητο στον κ. Κοτσίφη, δεν θα  μου έλεγε όχι αφού αυτή είναι η δουλειά του. Αν αύριο πήγαιναν να διαπραγματευτώ ένα διαμέρισμα με τον κ. Κικίδη, επίσης δεν θα έλεγε όχι αφού αυτή είναι η δουλειά του. Αυτό σημαίνει πως κάποιους μπορεί να μην τους γουστάρουμε, αλλά δεν λειτουργούμε σε βάρος της δουλειάς μας. Ελπίζω κάποιοι να το καταλάβουν αυτό και  να σταματήσουν την επίθεση. Αν γράψουμε ψέματα, ας κάνουν ό,τι θέλουν. Στην αλήθεια όμως δεν πρέπει να απαντάς με συκοφαντίες.