Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Ανακοίνωση της ΑΕΚ Χαλκίδας

Το ΔΣ, το προπονητικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ Χαλκίδας, θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας σε όλους όσους έχουν στηρίξει την προσπάθειά μας μέχρι τώρα και ιδιαίτερα για τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε πρόσφατα η ετήσια χοροεσπερίδα μας, στο Κτήμα Άμπελις.
Το ΔΣ είναι υποχρεωμένο να γνωρίσει σε όλο το φίλαθλο κοινό, ότι η ΑΕΚ Χαλκίδας, ναι μεν είναι ένα ιστορικό σωματείο, αλλά πρόκειται για μία νέα ομάδα, η οποία δεν έγινε ξαφνικά η... Μπαρτσελόνα της Εύβοιας που θα κερδίζει τους πάντες και τα πάντα.
Βασικοί κανόνες όσων ανήκουν στην οικογένεια της ΑΕΚ Χαλκίδας ....και συμβάλλουν στο χτίσιμο της νέας ομάδας, είναι:
Ειλικρινείς σχέσεις, φιλότιμο, δουλειά στην προπόνηση, πειθαρχία και σεβασμός στην ιστορία και την προσπάθεια των αντιπάλων μας, καθώς και όσους συμβάλλουν στην ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος και φυσικά στο φίλαθλο κοινό.
Στην προσπάθειά μας αυτή, εμπιστευτήκαμε και συνεργαζόμαστε με έμπειρους, αλλά και νέους ανθρώπους (προπονητές - αθλητές). Όλοι μαζί μοχθήσαμε και έχουμε φέρει την ομάδα στο υψηλότερο σκαλοπάτι.
Εντάξαμε στο δυναμικό της ομάδας μας ποδοσφαιριστές, που έχουν αγωνιστεί και πρωταγωνιστήσει τόσο στη μεγάλη κατηγορία της χώρας, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο και το παραπάνω, είναι κάτι το οποίο τιμά και την ΑΕΚ Χαλκίδας, αλλά και το ευβοϊκό ποδόσφαιρο.
Την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν η ΑΕΚ Χ. αγωνίστηκε σε πολλά γήπεδα της Εύβοιας και πραγματικά χαρήκαμε κι εμείς οι ίδιοι που είδαμε γήπεδα γεμάτα με περισσότερα από 1000 άτομα, προκειμένου να παρακολουθήσουν την ομάδα μας.
Το τελευταίο δίμηνο η ΑΕΚ Χ. ταλαιπωρήθηκε από πολλούς τραυματισμούς βασικών παικτών της. Το τεχνικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές, γνωρίζοντας τις επερχόμενες αγωνιστικές δυσκολίες, δούλεψαν απρόσκοπτα, έτσι ώστε η ΑΕΚ Χ. να διατηρηθεί στο υψηλότερο σκαλοπάτι του βαθμολογικού πίνακα, αγωνιζόμενη σε συνεχόμενα ντέρμπι.
Η ανοδική πορεία της ομάδας και ο ξεκάθαρος φετινός μας στόχος της κατάκτησης του τίτλου στην Α' ΕΠΣΕ, οδήγησε ορισμένους παράγοντες αντίπαλων ομάδων με τον ίδιο στόχο, σε άστοχες δηλώσεις, οι οποίες κατά τη γνώμη μας θίγουν την προσπάθεια που κάνει όλη η οικογένεια της ΑΕΚ Χ.
Δεν απαντήσαμε, αλλά ούτε και τώρα απαντάμε.
Συνεχίζουμε το δρόμο μας για την εκπλήρωση των στόχων μας.
Για μία ΑΕΚ Χαλκίδας που θα φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται και μέσα από όλη αυτή την προσπάθειά μας, να βγει κερδισμένο και το ευβοϊκό ποδόσφαιρο.

Με τιμή
Το ΔΣ της ΑΕΚ Χαλκίδας