Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Η αλήθεια .....για την είδηση

Πολύ κακό για το τίποτα στην Αρτάκη.
Λυπούμαστε ειλικρινά, για τους κυρίους οι οποίοι προσπαθούν να φορτώσουν σε άλλους την ενημέρωση που είχαμε πρωί πρωί της Πέμπτης για την πρόσληψη του κ. Ταυταρίδη.
Ενοχληθήκαμε, γιατί ο κ. Παύλου έψαχνε να μάθει ποιος μας έδωσε την πληροφορία.
Ρωτούσε ανθρώπους οι οποίοι έχουν κάποια σχέση μαζί μας και αυτό μας ενόχλησε.
Επειδή όμως ο ποδοσφαιριστής κύριος Λεσγής το έχει παραξηλώσει και αντί να ζητήσει μια συγνώμη από τους ανθρώπους της ομάδας, για τις ταπεινωτικές ήττες....
με ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ και ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ λέει διάφορα εναντίον μας, ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα.
Τον κ. Παύλου δεν τον γνωρίζουμε και ποτέ δεν έχουμε μιλήσει μαζί του.
Ο κ. Παύλου λοιπόν έψαχνε να μάθει ποιος μας έδωσε την πληροφορία, ίσως γιατί κάποιοι του χρέωσαν πως αυτός μας είχε ενημερώσει. Ρώτησε και τον κ. Αντώνη Αυλωνίτη ο οποίος και μας ενημέρωσε. 
Κύριοι δεν μας ενημέρωσε ο κ. Παύλου, ούτε κάποιος άλλος από την διοίκηση.
Μάθαμε για το θέμα, από το περιβάλλον του κυρίου Λεσγή, ο οποίος έψαχνε να μάθει αν η διοίκηση της Αρτάκης θα τον αντικαταστήσει.
Φυσικά ήξερε που θ΄ απευθυνθεί και περίμενε στο ακουστικό του. 
Προσπάθησε και έκανε ενέργειες για να παραμείνει στο πόστο του, αλλά το πρωί της Πέμπτης έμαθε πως από το βράδυ μετά τον αγώνα με την ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ, τον είχαν τελειώσει.
Κύριε Λεσγή η αλήθεια πονάει, αλλά η ομάδα της ΑΡΤΑΚΗΣ άξιζε μιας καλύτερης τύχης και όχι τον διασυρμό.
Κύριε Λεσγή εμείς τις πηγές μας δεν τις καίμε, αλλά να ξέρετε πως δεν πρέπει να μας δώσει κάποιος "ψιλά" για να τον ανεβάσουμε ή να τον κατεβάσουμε από κάπου. Και "χοντρά" να μας δώσει, αν δεν αξίζει, όχι προπονητής δεν μπορεί να γίνει, αλλά ούτε "φυλαρούχας"!!