Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΛΑΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ
Η λάσπη πέφτει σύννεφο από την παράταξη Μπουραντά και στο θέμα αυτό.
Και τι δεν λένε προκειμένου να ενοχοποιήσουν την προηγούμενη Δημοτική Αρχή.
Μάλιστα ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης Δημήτρης Πόγκας που η θρασύτητά του έχει ξεπεράσει κάθε όριο, (ο άνθρωπος που εργαζόταν στην Εμπορική Τράπεζα και απομακρύνθηκε από αυτήν με μεγάλη ρετσινιά στην πλάτη), έφτασε στο σημείο να αποκαλέσει στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο την προηγούμενη Δημοτική Αρχή Κλέφτες! Επιδοκιμαζόμενος και....

χειροκροτούμενος μάλιστα από τον αντιδήμαρχο Θεοδώρου.
Ερωτήσεις.
Αφού οι σημερινοί τίμιοι (φευ) άνδρες της νέας διοίκησης του Δήμου εισπράττουν νομότυπα, όπως λένε, τα έσοδα από τις λαϊκές,
α) Γιατί έχουν να πληρώσουν ενάμιση χρόνο τα ενοίκια της λαϊκής της Κύμης και ο ιδιοκτήτης του χώρου έχει έρθει σε απόγνωση? Την προηγούμενη Δημοτική Περίοδο ο άνθρωπος πληρωνόταν εγκαίρως και στο ακέραιο.
Πως πληρώνουν με < μαύρα> τους εργάτες που καθαρίζουν τον χώρο της λαϊκής όπως επίσης και τους δρόμους της Κύμης??
β) Γιατί εισπράττουν παρατύπως, (ενώ το γνωρίζουν καλά), χρήματα από τις λαϊκές, από την στιγμή που δεν υπάρχει εγκεκριμένος από την περιφέρεια κανονισμός λειτουργίας τους?
γ) Γιατί δεν αποδίδουν το 60% των εισπράξεων από τις λαϊκές στην Περιφέρεια όπως οφείλουν?
Κύριοι σταματήστε να πετάτε λάσπη!!
Ασχοληθείτε επιτέλους σοβαρά με τα προβλήματα του τόπου μας, μπας και δώσετε κάποιες λύσεις σε αυτά....
Υ.Γ. Αλήθεια 1,5 χρόνο τώρα εσείς οι έχοντες προμετωπίδα τη νομιμότητα, γιατί δεν φέρατε ακόμη τούς απολογισμούς εσόδων - εξόδων του Παζαριού Αυλωναρίου για τα 2 τελευταία έτη στο Δημοτικόν Συμβούλιο, όπως εκ του νόμου υποχρεούστε?